• Hotel Monogram

  Hotel Monogram nalazi se u centru SRC Babanovac. Zbog svog položaja i nadmorske visine hotel Monogram predstavlja idealan smještaj za ljubitelje prirode u zimskom ili ljetnom periodu. Hotel ima 29 smještajnih jedinica. Većina soba je sa pogledom na prirodu i ski staze, dok su sve sobe prilagođene visokim standardima hotelijerstva, komforne su i pružaju priliku za izuzetan odmor.

  Recepcija hotela Monogram na raspolaganju je gostima 24 sata. U našoj kuhinji pripremaju se specijaliteti internacionalne i domaće kuhinje. Našim gostima na raspolaganju su dva restorana. Znamo da je Vaše vrijeme dragocjeno, u skladu sa tim, naš ekspres restoran obiluje raznovrsnom ponudom domaće kuhinje i upravo takva svakodnevna ponuda izdvaja ovaj restoran od drugih, te ga čini jedinstvenim. U “a la kart” restoranu hotela Monogram u ugodnom ambijentu možete uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje.

  Prostranost, udobnost i prozračnost soba će Vam pružiti nesvakidašnje zadovoljstvo prilikom odmora, nakon napornog poslovnog ili turističkog dana. Svaka soba podrazumijeva TVC, TV-sat, Wi-Fi, telefon, fen za kosu. Urednost i higijena soba su na prvom mjestu i njima je dat poseban značaj. Iz hotela Monogram pruža se direktan izlaz na ski stazu. Na raspolaganu gostima hotela je i skijašnica. Bilo da ste skije iznajmili u našoj skijašnici ili da koristite svoje, možete ih ostaviti kod nas na čuvanju.

  Lokacija naše skijašnice i hotela Monogram omogućava da usluga čuvanja ski opreme bude korisna i poželjna. Idealno smo mjesto za organizaciju raznih vrsta događaja, od vjenčanja, porodičnih vikend odmora, pa do kongresa, seminara i tim bildinga. Daleko od gradske vreve, neka Monogram bude Vaš izbor za porodična ili poslovna druženja.

  Više
 • 422 KM

  Trebinje – Bečići

  Cijena: 422KM po osobi uz 100KM vaučer Vlade RS
  Regularna cijena 522KM
  GARANTOVAN POLAZAK
  27.06.-04.07.2021
   

  ARANŽMAN OBUHVATA
  prevoz autobusom

  3 noćenja na bazi

  Više
 • 89 KM

  Trebinje (sa vaučerom)

  Termini: 07.04.2021. – 11.04.2021.

  Više

Pretaži putovanje

Pronađite vaše putovanje iz snova!
Dinamik Turs - Turistička agencija