• Majorka – Hotel Amic Gala 3*

  Lokacija: Nalazi se na oko 200 m od peščane plaže u uvali Ferera, na uzbrdici, u rezidencijalnoj oblasti Kala Dor na jugoistočnoj strani ostrva, oko 2 km od centra mesta Kala Dor sa velikim izborom restorana, barova, prodavnica, 63 km od grada Palma. Objekat ima 72 superior apartmana.

  Hotelski sadržaji: Restoran “Al Aqua” koji važi za jedan od najmodernijih u oblasti, bežični internet na recepciji i apartmanima (uz doplatu), mini market pored recepcije, bar pored bazena, bazen, bazen za decu, “Spa” bazen za odrasle u zoni “Spa & Pool Adults Only”, (zona za odrasle i spa bazen uz doplatu).

   

 • Majorka – Hotel Barcelo Illetas Albatros 4*

  Lokacija: Hotel Barcelo Illetas Albatros je okrenut ka moru, sa izlazom na malu privatnu uvalu i plažu. Od peščane plaže u letovalištu Iljetas je udaljen oko 600 m, oko 9 km od grada Palma, 20 km od aerodroma. Hotel se nalazi u blizini golf terena. Ovaj luksuzan hotel je renoviran 2010. god. u modernom stilu. Napomena: hotel je samo za odrasle (ne prima osobe mlađe od 18 godina).

  Hotelski sadržaji: Restoran, dva bazena, bar, terasa, spa centar (finska sauna, tursko kupatilo), besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i u sobama.

 • Majorka – Hotel Bon Sol 4*

  Lokacija: Nalazi se na 500 m od peščane plaže u mestu Iljetas. Hotel ima i sopstvenu peščanu malu plažu (uvalu) na čijim su obodima terase sa ležaljkama i suncobranima, do koje se stiže hotelskim liftom (iskopan je prolaz kroz stenu). Hotel se nalazi u mirnom elitnom rezidencijalnom naselju, 8 km od grada Palma. Hotel ima 120 soba (u glavnoj zgradi ili zasebnim vilama u sklopu hotela).

  Hotelski sadržaji: Tri restorana, snek bar na plaži, tri bazena, bazen za decu, teretana, TV sala, igralište za decu, internet (uz doplatu), teniski teren, stoni tenis, bilijar, spa centar, parking (sve uz doplatu).

 • Majorka – Hotel Flamboyan Caribe 4*

  Lokacija: Hotel se sastoji od dve zgrade i nalazi u Magalufu, na šetalistu koje ga deli od plaže. Udaljen je od Palma 15 km, a od aerodroma 25 km. Blizina mnogobrojnih restorana i barova, pruža gostima mogućnost zabave u večernjim časovima.

  Hotelski sadržaji: Restoran, snek bar, bazen za odrasle i decu, đakuzi, igraonica, internet (uz doplatu).

 • Majorka – Hotel Grupotel Los Principes & Spa 4*

  Lokacija: Okrenut ka moru, sa direktnim pristupom plaži Muro, okružen borovom šumom.

  Hotelski sadržaji: Bazen i zatvoreni bazen, đakuzi na otvorenom, spa centar sa širokim sprektrom tretmana kao što su masaža, hidromasaža, tretmani za lice i telo, sauna, zatim teretana, tereni za odbojku i tenis, internet kutak i bežični internet (uz doplatu), igralište i mini klub za decu, animacija.

 • Majorka – Hotel H10 Blue Mar 4*

  Lokacija: Ekskluzivan hotel na samoj obali mora, ispred peščane plaže u uvali Kamp de Mar, 28 km od grada Palma, 38 km od aerodroma. Udaljen je svega nekoliko minuta hoda od ekskluzivnih golf terena u mestu Andrač. Hotel ima 101 komfornu sobu i sve imaju pogled na more.

  Hotelski sadržaji: Restoran, bar, “White” & “Blue” barovi pored bazena sa muzikom uživo, bazen sa pogledom na more, “Chill-Out” terasa sa pogledom na more, wellness deo sa saunom, đakuzijem i turskim kupatilom, teretana, kozmetički tretmani (uz doplatu), Wi-Fi internet, internet kutak (uz doplatu). Napomena: hotel je samo za odrasle (ne prima osobe mlađe od 16 godina).

 • Majorka – Hotel H10 Punta Negra Resort 4*

  Lokacija: Hotel sa specifičnim položajem, na šumovitom rtu uronjenom u bistro, tirkizno more, sa nekoliko malih peščanih i kamenitih uvala koje su na raspolaganju gostima hotela za kupanje i sunčanje. Udaljen oko 2 km od ekskluzivne luke i letovališta Puerto Portals, 9 km od grada Palma i 22 km od aerodroma. Ima 135 soba.

  Hotelski sadržaji: Dva bazena za odrasle, bazen za decu, zatvoreni bazen, Wi-Fi internet, internet kutak (uz doplatu), teretana (uz doplatu), nekoliko restorana i barova, spa centar sa različitim tretmanima (uz doplatu).

 • Majorka – Hotel HM Gran Fieste4*

  Lokacija: Hotel sa specifičnim položajem, na šumovitom rtu uronjenom u bistro, tirkizno more, sa nekoliko malih peščanih i kamenitih uvala koje su na raspolaganju gostima hotela za kupanje i sunčanje. Udaljen oko 2 km od ekskluzivne luke i letovališta Puerto Portals, 9 km od grada Palma i 22 km od aerodroma. Ima 135 soba.

  Hotelski sadržaji: Dva bazena za odrasle, bazen za decu, zatvoreni bazen, Wi-Fi internet, internet kutak (uz doplatu), teretana (uz doplatu), nekoliko restorana i barova, spa centar sa različitim tretmanima (uz doplatu).

 • Majorka – Hotel HM Tropical 4*

  Lokacija: Nalazi se na peščanoj plaži, udaljen 3 km od aerodroma, u blizini niza prodavnica, barova, restorana. Oko 10 km od grada Palma. Ima 165 soba, sve su sa balkonom i delimičnim pogledom na more.

  Hotelski sadržaji: Bazen, animacija, kafeterija, restoran, internet (uz doplatu).

 • Majorka – Hotel HSM Atlantic Park 4*

  Lokacija: Nalazi se na oko 400 m od peščane plaže, u blizini centra mesta Magaluf, 15 km od grada Palma, 22 km od aerodroma. Hotel ima 242 sobe.

  Hotelski sadržaji: Restoran, bar, bazen, bazen za decu, bilijar (uz doplatu), bar pored bazena, igraonica, internet (uz doplatu), lift.

 • Majorka – Hotel HSM Don Juan 3*

  Lokacija: Nalazi se oko 400 m od peščane plaže, u centru popularnog letovališta Magaluf u neposrednoj blizini restorana, barova i prodavnica, 15 km od grada Palma, 22 km od aerodroma. Hotel ima 182 sobe.

  Hotelski sadržaj: Restoran, bar, bazen, bazen za decu, bar pored bazena, igraonica, mini klub za decu, bilijar (uz doplatu), stoni tenis.

 • Majorka – Hotel HSM Golden Playa 4*

  Lokacija: Nalazi se na oko 400 m od peščane plaže, u blizini centra mesta Magaluf, 15 km od grada Palma, 22 km od aerodroma. Hotel ima 242 sobe.

  Hotelski sadržaji: restoran, bar, bazen, bazen za decu, bilijar (uz doplatu), bar pored bazena, igraonica, internet (uz doplatu), lift.

 • Majorka – Hotel HSM Reina Del Mar 3*

  Lokacija: Na oko 300 m od peščane plaže Playa de Palma u popularnom letovalištu El Arenal, u blizini restorana i barova, udaljen 16 km od grada Palma, 9 km od aerodroma. Hotel ima 180 soba.

  Hotelski sadržaji: Restoran, bazen, bar pored bazena, sef (uz doplatu), TV sala, internet (uz doplatu).

 • Majorka – Hotel Java 4*

  Lokacija: Nalazi se uz promenadu, na početku svetski poznate 5 km dugačke peščane plaže Playa de Palma (80 m). Hotel ima 249 soba i kompletno je renoviran 2012-13 godine. Centar mesta Kan Pastilja je udaljen na samo par stotina metara. Od grada Palma je udaljen 12 km, od aerodroma 2 km.

  Hotelski sadržaji: Restoran, koktel bar, terasa, bašta, bazen, TV sala, internet (uz doplatu), wellness centar sa finskom saunom, turskim kupatilom, đakuzijem, relax prostorom, masaže, fitness (sve uz doplatu), servis za iznajmljivanje bicikala.

 • Majorka – Hotel Manaus 3*

  Lokacija: Nalazi se na oko 600 m od peščane plaže Playa de Palma. Hotel se nalazi na uzvišenju u mirnoj ulici okrenut ka moru i šumi, u popularnom letovalištu El Arenal, 15 km od grada Palma, 8 km od aerodroma. Hotel ima 100 soba.

  Hotelski sadržaj: Restoran, bar, bazen, bazen za decu, internet (uz doplatu), program animacije dva puta nedeljno.

Dinamik Turs - Turistička agencija