• Iskija – Hotel Citara 3*

  Lokacija: Nalazi se mestu  Forio na 300 m od plaže Citara.

  Hotelski sadržaj: čine recepcija, restoran, 2 termalna bazena , terasu za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, wellness centar sa saunom, turskim kupatilom, teretana.

  Smeštaj: sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo , satelitsku TV, telefon, fen , sef (uz naplatu) iklimom(od16.junado 14. septembra ).

  Usluga:je polupaniosion

 • Iskija – Hotel Cleopatra 3*

  Lokacija:Nalazi se na mirnoj lokaciji okružen borovom i hrastovom šumom na samo 10 minuta hoda od grada i peščane plaže.

  Hotelski sadržaj: čine recepcija, restoran, bazen sa termalnom vodom , parking.

  Smeštaj: Sve sobe su opremljene u elegantnom mediteranskom stilu, imaju balkon sa pogledom na baštu, bazen ili brda, imaju klimu ( uz doplatu), kupatilo sa tušem ili kadom i fenom za kosu, SAT TV, telefon. Za goste hotela Wi-Fi je besplatan.

  Usluga: je polupaniosion

  Plaža: peščana 1km od hotela .

 • Iskija – Hotel Continental Mare 4*

  Lokacija: Hotel Continental Mare je smešten na vrhu litice odakle se pruže prelep pogled na u ubalu CAFIERO. Stazom koja vodi kroz park i ulicu uokvirenu stablima oleandri, moguće je doći do luke u Išiji. Na samo 1,5 km od hotela nalaze se, najinteresantnije mesta na ostrvu. Direktno na izlazu iz hotela je i autobuska stanica sa koje idu autobusi kojima se može stići do termalnih parkova u nekoliko gradova na ostrvu.

 • Iskija – Hotel Hermitage & Park Terme 4*

  Lokacija:Hotel se nalazi samo 500 m od istorijskog centra Ischia i na 2 km od luke od koje saobraća trajekt za Napulj.

  Hotelski sadržaj: čini recepcija, restoran (nudi jela domaće i internacionalne kuhinje , wellness centar (džakuzi, sauna, tursko kupatilo) ,mediteranski vrt sa sunčanom terasom i 3 termalna bazena, parking,

 • Iskija – Hotel IL Gattopardo Terme 4*

  Lokacija:Hotel se nalazi na nekoliko minuta hoda od  centra Foria, , 300m od najbliže pescane plaže ,kao i poznatog termalnog parka Poseidon Gardens. Izgrađen je u bujnom mediteranskom vrtu odakle se pruža predivan pogled na zaliv Citara i San Francesco.

 • Iskija – Hotel IL Moresco Grand Hotel 5*

  Lokacija: Na 500 m  od plaže u prelepom parku okružen borovom šumom i zidom od vulkanskog kamena nalazi se Il Moresco Grand Hotel. U neposrednoj blizini hotela sa nalazi elegantna trgovačka ulica Via Vittoria Colonna .

  Hotelski sadržaj:čini recepcija, restoran, bar, snek-bar, spoljni bazen sa termalnom vodom , zatvoreni bazen , spa, beauty centar, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, privatna plaža, privatni parking (koja može da primi do 11 vozila) i privatnu plažu I prelepu panoramsku terasu.

 • Iskija – Hotel Loreley 3*

  Lokacija: Ovaj šarmantni hotel se nalazi u selu Sant’Angelo u živopisnom zalivu Maronti na samo nekoliko minuta hoda od centra I plaže.

  Hotelski sadržaj: Ima bazen, terasa za sunčanje, restoran, bar…Restoran ima panoramsku terasu sa prelepim pogledom na more. U ponudi restorana su lokalni I internacionalni specijaliteti.

  Smeštaj: Sobe u hotelu imaju kupatilo sa fenom za kosu , SAT TV, telefon,klima uređaj i balkon ili terasu sa pogledom na more.

  Usluga:noćenje sa doručkom (uz mogućnost polupansiona)

  Plaža : glavnim putem  na 350 m

 • Iskija – Hotel Miramare e Castello 5*

  Lokacija : Nalazi se u Iskiji na plaži i 500 m od glavne šoping ulice Korso Vittorio Colonna i ima panoramski pogled na Aragonese Zamak. Od luke iz koje kreću feriboti za Napulj udaljen je 2,5 km.

  Hotelski sadržaj: čine recepcija, restoran, zatvoreni i otvoreni bazen sa sunčanom terasom na kojoj se nalaze dva džakuzija , privatna plaža, Spa i wellness centar (tursko kupatilo i masaže na zahtev) dok A la Card restoran sa panoramskim pogledom služi jela mediteranske kuhinje.

Dinamik Turs - Turistička agencija