• Hanioti – Bacchus Pool Vila

  Lokacija: Nalazi se na Kasandri, u mestu Hanioti na 800m od plaže, sa panoramskim pogledom ka Haniotiju i moru.

  Smeštaj: Vila se sastoji iz 3 spavaće sobe (dve sobe su sa francuskim ležajem, jedna jednokrevetna), dva kupatila, i kuhinje. Kuhinja ima frizider, šporet, aparat za kafu, kao i kuhinjski pribor. Vila je komforna, pogodne za 6-7 osoba.

  Sadržaj: WI FI ( uključen u cenu )SAT TV, bazen sa ležaljkama,roštilj, parking.

  Usluga: Najam.

  NAPOMENA –  pri ulasku u vilu se ostavlja depozit u iznosu od 300 EUR , koji se se vraća na kraju boravka

   

 • Hanioti – Hotel Calypso 2*

  Lokacija: Mali hotel, izgrađen u tradicionalnom grčkom stilu, nalazi se 50m od turističkog mesta Haniotija i oko 400 m od plaže.

  Hotelski sadržaji: U sklopu hotela nalaze se recepcija, restoran, lobi, bar i sefovi na recepciji (uz doplatu). Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni za goste hotela.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

   

 • Hanioti – Hotel Daphne Holiday Club 3*

  Lokacija: Udaljen je 400 metara od centra grada i oko 1 km od plaže.

  Hotelski sadržaji: Izgrađeni u tradicionalnom stilu, smeštajni objekti su raspoređeni u velikoj i lepoj bašti.Na raspolaganju je i bazen, pored koga se jednom nedeljno organizuje grčko veče, bar pored bazena, restoran, sauna, tenisko igralište i besplatno korišćenje wifi interneta i parkinga.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

 • Hanioti – Hotel Dionysos Inn 3*

  Lokacija: Nalazi u turističkom mestu Hanioti u sklopu kompleksa Dionysos Hotel Apartments na oko 200 metara od centra Haniotija i na 400m od plaže

  Smeštaj: Sve sobe i studiji su klimatizovani (klima je besplatna u julu i avgustu) i imaju telefon, satelitsku TV, frižider, kupatilo (fen za kosu) i balkon ili terasu, s tim što studiji sadrže i manju kuhinju. Deluxe studiji su potpuno renovirani 2012. godine. U sklopu hotela su bazen (ležaljke i suncobrani su besplatni), bar na bazenu i sala za doručak.plaže.

  Hotelski sadržaji: Kompleks čine glavna zgrada, gde su recepcija, restoran i sobe na spratu i bungalovi u kojima su studiji.

  Plaža: gradska, peščana.

  Usluga: je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto).

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

 • Hanioti – Hotel Dionysos Studio 2*+

  Lokacija: Nalazi se u centru Haniotija,od plaže je udaljen 300 metara, a centralni trg letovališta je na par minuta hoda, odnosno nekih 500 metara. Studiji su u sklopu hotela DIONYSOS INN 3***, odmah preko puta glavne zgrade.

  Hotelski sadržaji: bar pored bazena, dečiji bazen, otvoreni bazen, TV sala.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

   

 • Hanioti – Hotel Elinotel Apolamare 5*

  Lokacija: Nalazi se na 600 metara od centra Haniotija, na 50 -100m od plaže.

  Hotelski sadržaji: Hotel raspolaže sa 87 soba  a kompletno je renoviran 2008. godine. U sklopu hotela je restoran, bar, recepcija, rent a car, menjačnica, parking, bežični internet ( uz doplatu ), otvoreni bazen sa delom za decu,  mini klub, teretana, internet kutak. Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni za goste hotela.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

   

 • Hanioti – Hotel Grand Victoria 2*

  Lokacija: Hotel se nalazi na 100 km od Soluna, oko 600 metara od centra Haniotija i 500m od plaže.

  Hotelski sadržaji: Hotel raspolaže sa 87 soba a kompletno je renoviran 2008. godine. U sklopu hotela je restoran, bar, recepcija, rent a car, menjačnica, parking, bežični internet ( uz doplatu ), otvoreni bazen sa delom za decu, mini klub, teretana, internet kutak. Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni za goste hotela.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

 • Hanioti – Hotel Lesse 4*

  Lokacija: Hotel je udaljen oko 700 metara od centra letovališta Hanioti i na oko 400 metara od gradske plaže. Okružen je borovom šumom i prelepim vrtom.

  Hotelski sadržaji: tri bazena sa ležaljkama i suncobranima (uključeni u cenu), djakuzi, dva bara, kafeteriju i dečije igralište. Sastoji se od 79 soba rasporedjenih u vrtu na oko 10000 m2, okruženih šumom.Ležaljke i suncobrani se na gradskoj plaži plaćaju.

  Smeštaj: Sve sobe imaju klima uredjaj, SAT TV, čajnu kuhinju,mini bar, kupatilo sa fenom i terasu. Standardne sobe su namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i pomoćni ležaj, II dete deli zajednički ležaj).

  Usluga:  polupansion – švedski sto.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

 • Hanioti – Hotel Nais Beach 3*

  Lokacija:Nalazi se na oko 200 m od centra Haniotija i na 50m ( glavna zgrada ) – 200m od plaže ( izdvojena zgrada )  . Predstavlja idealno mesto za odmor kako za parove tako i za porodice.

  Hotelski sadržaji: Sastoji se iz dve zgrade – starije koja se nalazi na plaži i nove koja se nalazi preko puta. U sklopu hotela je recepcija, restoran, otvoreni bazen, bazen za decu, bar, parking, bežični internet u javnim delovima (uz doplatu). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu a na plaži se doplaćuju.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

   

 • Hanioti – Hotel Olympic Kosma Bomo Club 3*

  Lokacija: Ovaj hotel se nalazi 500m od centra mesta Hanioti, 250m od plaže.

  Hotelski sadržaj: Idealno mesto za porodični odmor. Hotel poseduje komforne sobe i profesionalnu uslugu. U sklopu hotela se nalazi bazen sa slatkom vodom, mali dečiji bazen, parking, internet, TV salu, bar centralni i bar pored bazena, restoran, sef ( uz doplatu). Ležaljke i suncobrani se plaćaju na licu mesta.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

   

 • Hanioti – Hotel Ostria Sea Side 4*

  Lokacija: Ovaj porodični hotel blizu plaže, nalazi se u popularnom turističkom mestu Hanioti. Nov je i nudi moderno uredjene sobe i pešačku razdaljinu od svih dešavanja u mestu. Nalazi se 50-100m od plaže.

  Hotelski sadržaji: u sklopu hotela je osim restorana i bazen i internet usluge. Ležaljke i suncobrani su na hotelskoj šljunkoviti-peščanoj plaži besplatni.Nije dozvoljen boravak kućnim ljubimcima

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

 • Hanioti – Hotel Renaissance Hanioti Resort & Spa 4*

  Lokacija: Ovaj mali, sa ukusom opremljen hotel, nalazi se nadomak letovališta Hanioti,na 450 m od plaže.

  Hotelski sadržaji: Nekoliko zgrada u kojima su sobe, okružuju bazen – centralno mesto dešavanja.Od sadržaja hotel ima i dečiji bazen, bar, stoni tenis, snek bar i animacijski program. Usluga je noćenje sa doručkom – švedski sto. Ležaljke i suncobrani na gradskoj plaži se plaćaju.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

   

 • Hanioti – Hotel Sousouras Bungalows 3*

  Lokacija: Hotel je u centru Haniotija na 50m – 180m  od plaže  – . Sastoji se iz glavne zgrade i velikih bungalova.

  Hotelski  sadržaji: dva bara, kafe, bazen za odrasle i manji za decu, dečije igralište i video igrice.  Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni a na plaži se plaćaju.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

   

 • Hanioti – Hotel Tresor Sousouras (Ex Hanioti Palace) 4*

  Lokacija: Nalazi se u blizini centra Haniotija na poluostrvu Kasandra na oko 200m od gradske plaže.

  Hotelski sadržaji: Od ostalih sadržaja hotel poseduje bazen dug 25 metara, sa delom za decu, zatvoreni bazen, restoran, glavni bar i bar pored bazena, saunu, teren za košarku, igralište za decu, lekara (na poziv) i obezbeđen parking za goste.  Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni dok se na plaži dodatno plaćaju.

  Plaža: gradska, peščana.

  Usluga: je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

   

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

   

 • Hanioti – Hotel Tropical 3*

  Lokacija: Smešten na oko 600 m od plaže i 300 m od centra Haniotija, na donjoj strani magistrale.

  Hotelski sadržaji: U sklopu hotela se nalazi recepcija, restoran, 2 bara, igraonica, bazen, bazen za decu, sef.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018 (1)

   

Dinamik Turs - Turistička agencija