• Capri – Hotel Bussola 3*

  Lokacija: Nalazi se na manje od 7 minuta laganog hoda od istorijskog centra Anacapri.

  Hotelski sadržaji:  Nudi kvalitetnu uslugu, sunčane balkone sa predivnim pogledom na more i svetle prostorije dekorisane u tipičnom italijanskom stilu.Gostima je omogućen besplatan transfer od Luke do hotela i nazad.

  Smeštaj: Sobe imaju besplatan WiFi i TV. Neke od soba imaju balkon i pogled na more. Terasa je opremljena ležaljkama.

  Usluga: noćenje doručak – doručak je na bazi švedskog stola.

 • Capri – Hotel Casa Caprile 3*

  Lokacija: Smešten na vrhu brežuljka na samom obodu centra Anakaprija, hotel Casa Caprile nudi panoramski pogled na ostrvo Kapri.

  Hotelski sadržaji: Nekada je bio kraljevska rezidencija, okružena botaničkom baštom.

  Smeštaj: Sobe imaju TV, klima uređaje, besplatan internet.Da biste stigli do hotela Casa Caprile morate se popeti uz niz stepenika, ali je zato pogled zaista vredan truda. Luka Marine Grande, udaljena je 6 km od hotela. Economy sobe su manje kvadrature od standardnih, i nalaze se u prizemlju.

  Usluga: noćenje doručak ( kontinentalni ).

 • Capri – Hotel Cesar Augustus 5*

  Lokacija: Ovaj luksuzni hotel leži na litici 300m iznad mora, sa predivnim pogledom na napuljski zaliv. Odiše lepotom bogatstvom detalja i potpunom intimom. Nekada je bio omiljeno utočište umetnika i intelektualaca, a i danas je omiljeno mesto boravka javnih ličnosti iz čitavog sveta.

  Hotelski sadržaji: U ponudi ima panoramski bazen, besplatan parking i odličan restoran. Gostima su na raspolaganju bazen, restoran, fitness centar sa teretanom, Spa centar,  tursko kupatilo, hamam, bar/salonski kafe, besplatan WiFi internet. U restoranu, u kom se često organizuju izložbe lokalnih i italijanskih umetnika, impresioniraće vas romanski lukovi i veliki, svetli prozori.

 • Capri – Hotel IL Girasolle 3*

  Lokacija: Ovaj izuzetno prijatan hotel nudi panoramski pogled na Napulj, a more se vidi iz svakog kutka hotela dok se u večernjim satima može posmatrati spektakularan zalazak sunca.

  Hotelski sadržaji: Poseduje bazen, recepciju ( gostima na raspolaganju 24 sata) i besplatan wi fi internet.

  Smeštaj: Prijatno uredjene sobe imaju klima uredjaj, TV i mini bar. Autobuska stanica koja povezuje hotel sa Faro plažom i glavnim atrakcijama ostrva Kapri, nalazi se na 5 minuta hoda. Centar mesta Anacapri je na 15 minuta laganog hoda od hotela. Gostima je omogućen besplatan transfer od Luke do hotela i nazad.

  Usluga: noćenje doručak (švedski sto).

 • Capri – Hotel Regina Christina 4*

  Lokacija: Pravi mediteranski hotel smešten u samom srcu Kaprija, u pešačkoj zoni, garantuje miran odmor bez buke i uživanje u pogledu na more. Ono što će vas posbno oduševiti je prijatna, porodična atmosfera za koju su zaslužni vlasnici hotela.

  Hotelski sadržaji: Od dodatnih usluga gostima su na raspolaganju restoran, bar, internet kutak i masaža.

  Smeštaj: Sobe su klimatizovane i imaju telefon, televiziju, mini-bar i kupatilo sa fenom. Gosti hotela mogu koristiti bazen hotela La Vega, udaljenog samo stotinak metara. Sef je na recepciji.Hotel prima male kućne ljubimce.

  Usluga: noćenje doručak, uz mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion.

 • Capri – Vila Damecuta

  Lokacija: Vila Damecuta je manja, porodična vila u mirnijem delu Anacaprija. Nalazi se na 5 minuta od istorijskog centra i Casa Rossa muzeja.

  Sadržaji vile:  Nudi panoramski pogled sa balkona i gostoljubivost koju porodica Ferrari godinama unazad nudi posetiocima.

  Smeštaj: Sobe su svetle i komforne, imaju klimu ( bez doplate ), frižider. Hotel nudi sobe sa pogledom na more ili pogledom na vrt. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet.

  Usluga: noćenje doručak.

Dinamik Turs - Turistička agencija