• Bečići – Aparthotel Belvedere Residence 4*

  Nov i udoban objekat za sve one koji žele kombinaciju usluge noćenja sa doručkom i ličnog piripremanja hrane u nekom od kvalitetno opremljenih apartmana.

  LOKACIJA
  Apart hotel Belvedere Residence se nalazi izmedju Bečića i Rafailovića na nekoliko minuta hoda do peščane plaže.

  Crna_Gora_Leto_2018.

   

 • Bečići – Aparthotel Shine 4*

  Lokacija:
  Apart-hotel Shine 4* smešten je na samo par koraka od plaže u Bečićima.

  Crna_Gora_Leto_2018.

   

 • Bečići – Hotel Alet 2*

  LOKACIJA
  Skroman hotel paviljonskog tipa, okružen raskošnim mediteranskim rastinjem, sa prelepim pogledom na bečićki zaliv. Odličan je izbor za ekonomično letovanje i opušten odmor.

  HOTELSKI SADRŽAJI
  U sklopu hotela su: recepcija, restoran, kafe bar sa velikom terasom.  U neposrednoj blizini su tereni za košarku, odbojku, rukomet, mali fudbal… Gosti hotela imaju besplaran parking.

 • Bečići – Hotel Bella Vista 4*

  Lokacija:
  Bella Vista je nov, moderan hotel, smešten u Bečićima u neposrednoj blizini mora na udaljenosti oko 100 me od plaže na lokaciji za one koji žele svoj odmor da provedu u tihom okruženju. Hotel svojim gostima nudi kvalitetan smeštaj, bogate sadržaje i priliku za lep i opušten odmor. Hotel Bella Vista nudi spoj modernog i tradicionalnog, mir i avanturu i optimalan je izbor kako za parove tako i za porodice sa decom.

  Crna_Gora_Leto_2018.

   

 • Bečići – Hotel Dolce Vita 4*

  Lokacija:

  U Bečićima, na uzvišenju, u hladovini starog maslinjaka, nalazi se ovaj moderno opremljen objekat. Udaljen je 250 metara od poznate Bečićke i sopstvene  plaže u blizini drugih poznatih hotela u Bečićima i Aquaparka hotela Mediteran.

  Crna_Gora_Leto_2018.

   

 • Bečići – Hotel Magnolija 3*

  Lokacija:
  Smešten u Bečićima, nedaleko od Budve, na udaljenosti 150 metara od mora.

  Hotelski sadržaji: à la carte restoran sa prostranom terasom, u kojem se služe tradicionalna jela, besplatan WI Fi internet, otvoreni bazen, parking

  Crna_Gora_Leto_2018.

   

 • Bečići – Hotel Mediteran 4*

  Lokacija
  Veoma moderan hotel, bogat sadržajima, nalazi se na 100 metara od sopstvene plaže. Gostima Hotela Mediteran pruža se mogucnost da uživaju u jedinstvenom ambijentu koji je spoj prirodnih elemenata: vode, kamena i zelenila. Sam element vode je posebno značajan za celi koncept hotela gde je bazenima prekrivena površina od preko 1750 m².

 • Bečići – Hotel Montenegro the Beach Resort 4*

  Lokacija
  Savremeni hotel visokog kvaliteta, nalazi se pored poznate bečićke plaže.
  Odličan je izbor za porodični odmor. U ovom hotelu, stvoren je ambijent bezbrižnog odmora punog radosti uz komforne sobe koje imaju dovoljno prostora za dečji krevetac, uz zdravu, organsku hranu i piće od domaćih proizvođača, animatore i mnoštvo prilika za uživanje i zabavu.

 • Bečići – Hotel Splendid Conference & Spa 5*

  Lokacija
  Jedinstven hotel, najviše klase koji se nalazi na samoj obali mora i uz plažu, predstavlja vrh turističke ponude Crne Gore. Mnogobrojne poznate ličnosti iz celog sveta bili su gosti ovog prestižnog hotela.

 • Bečići – Hotel Tara 4*

  Lokacija
  Kvalitetan i udoban hotel, nalazi se oko 100m poznate peščane plaže.

  Hotelski sadržaji
  Veliki klimatizovan restoran u hotelu se nalaze aperitiv bar, restoran bašta, kafeterija sa terasom, internet caffe, kongresna sala , sala sa pozornicom na dva nivoa, prodavnica, blok sefova . Za sportske aktivnosti , rekreaciju i opuštanje gosti mogu koristiti bazen, wellness centar ,igralište za male sportove, boćanje, streljaštvo, mini golf..

 • Bečići – Iberostar Belleveue 4*

  Hotel je deo poznatog svetskog hotelskog lanca Iberostar, koji zadovoljava sve kriterijume savršenog odmora kako porodica sa decom, tako i za parove ili one koji žele sami da uživaju u svim sadržajima sigurno najboljeg hotela u Crnoj Gori koji pruža uslugu all inclusive.

  Lokacija
  Nalazi se neposredno uz veliku bečićku plažu i sastoji se od tri bloka istog kvaliteta.

Dinamik Turs - Turistička agencija