Saopštenje povodom pandemije korona virusa

Mart 30, 2020
Dinamik blog

Poštovani partneri, dragi priljatelji,

nadamo se da ste svi zdravi i da ste se uspjeli odmoriti tokom neplanirane radne pauze prouzrokovane pojavom i širenjem koronavirusa.

Pojava ovog virusa dovela je do ozbiljnih poremećaja u turističkoj industriji u cijelom svijetu, pa smo i mi u skladu s tim primorani preduzeti odgovarajuće mjere.

U vezi s tim želimo vas obavijestiti da Dinamik turs:

Otkazuje sva grupna putovanja sa polaskom do 20.05.2020.

Sve uplate izvršene za putovanja od 25.02.2020.g. do 15.09.2020.g. pretvara u vrijednosne vaučere koji se mogu iskoristiti najkasnije do 31.12.2021.g.

Budući da je agencija izvršila plaćanje prema dobavljačima van BiH (avio kompanije, lokalni partneri hoteli, agencije), te da uplaćeni novac ne može dobiti nazad već ga može samo naknadno koristiti, agencija nije u mogućnosti klijentima/partnerima izvršiti povrat uplaćenih akontacija ili cjelokupnih uplata.

Dinamik turs garantuje da će svi korisnici naših usluga moći iskoristiti vrijednosne vaučere u periodu od završetka krize pa sve do 31.12.2021.g.

Na ovaj način želimo zaštiti turističku industriju i sve naše partnere od potencijalnog bankrota.
Na isti način, izdavanju vrijednosnih vaučera, postupili su naše kolege u Italiji, Francuskoj, Turskoj, Albaniji, Španiji i drugim državama u Evropi.

O svim detaljima, eventualnim promjenama i novim infomacija, blagovremeno ćemo vas obavijestiti.

Želimo Vam dobro zdravlje, i nadamo se da ćemo se uskoro vidjeti.

Lijep pozdrav,

Vaš Dinamik turs.

Dinamik Turs - Turistička agencija