Krf – Ostrvo Vido – manastiri Meteori – Solun

Šifra: 000125
5 DANA - 3 NOĆENJA
Kategorija:
 • krf
 • Monastery of Roussanou
 • solun 1
 • solun 3
 • solun 4
 • solun
 • solun 5
 • krf 1
 • krf 2
 • krf 3

 

CIJENA ARANŽMANA  330 KM
TERMINI 29.09. – 03.10.2021.
ARANŽMAN OBUHVATA
Prevoz udobnim turustičkim autobusom po programu putovanja
2 noćenja sa doručkom u hotelu 3* na Krfu
1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Paraliji (Katerini)
Posjete i razgledanja po programu
Ulaznica na Meteore
Usluge stručnog vodiča na našem jeziku,tokom trajanja putovanja i razgledanja znamenitosti
Organizacija putovanja
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Boravišna taksa, plaća se na licu mjesta (1,50 eura po noćenju, po osobi)
Troškovi trajekta (Igumenica-Krf-Igumenica- oko 15 Eura po osobi, plaća se na licu mjesta)
Povratna karta za brodić za izlet na ostrvo Vido (oko 5 eura) plaća se na licu mjesta
Putno zdravstveno osiguranje (obavezno sa doplatom za Covid) (12 KM po osobi, /  osobe starije od 65 godina plaćaju 24 KM po osobi)
Lični i nepomenuti troškovi

Za realizaciju putovanja neophodno minimum 45 plativih putnika

Za ovo putovanje neophodan je dokaz o vakcinaciji ili brzi antigenski test koji se radi u laboratoriji Biomedic Brčko ili Doboj, uz asistenciju naše agencije i košta 20 KM po osobi.

PLAĆANJE U TRI RATE:

 • Uplata prve rate u iznosu od 110,oo KM do 27.08.2021.
 • Uplata druge rate u iznosu od 110.oo KM do 27.09.2021.
 • Uplata treće rate u iznosu od 110,oo KM do 27.10.2021.
 1. PREDUGOVORNO OBAVJEŠTAVANJE:

Uplata prve rate i potpisivanjem standardnog Ugovora-Potvrde o putovanju, svojim potpisom u ime svih putnika iz Ugovora (Putnik) potvrđuje da je upoznat sa  Opštim uslovima putovanja,koji se nalaze na zvaničnoj stranici Organizatora putovanja www,dinamikturs.com, program putovanja, te da ih u cjelosti prihvata, kao i da su upoznati sa fakultativnim izletima i putnim osiguranjem. Prije zaključivanja Ugovora, organizator može u svako doba izmjeniti opis svojih usluga u programu, a putnik o istim treba biti obaviješten prije sklapanja Ugovora-Potvrde. Kupovinom jednog od aranžmana zasnivate pravni odnos sa turističkom agencijom Dinamik turs d.o.o. Brčko. Na Ugovoru-Potvrdi, potpisujete klauzulu (upoznat sam sa opštim uslovima putovanja) i tada prihvatate ove uslove koje su za Vas kao i za Dinamik turs pravna obaveza.

OTKAZ ARANŽMANA OD STRANE PUTNIKA: Aranžman se može otkazati isključivo lično u Agenciji i pod sljedećim uslovima;

 • za otkaz do 30 dana prije početka aranžmana zadržava se 5% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 29-20 dana prije početka aranžmana zadržava se 10% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 19-11 dana prije početka aranžmana zadržava se 30% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 10-8 dana prije početka aranžmana zadržava se 40% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 7-4 dana prije početka aranžmana zadržava se 50% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 3-0 dana prije početka aranžmana zadržava se 100% od cijene aranžmana po osobi

Za promjenu aranžmana važe isti uslovi kao i za otkaz aranžmana. U koliko kupac aranžmana odustane od istog nakon početka realizacije programa, zadržava se puni iznos aranžmana po osobi. U slučaju nepredviđenih okolnosti (smrtni slučaj,užeg člana porodice,lična bolest…) kupac je dužan da podnese odgovarajuće dokaze. U takvim slučajevima kupac ne plaća odštetu prema navedenoj skali, nego plaća samo stvarne, odnosno učinjene troškove agenciji.

NAPOMENE  U VEZI REDOSLIJEDA SJEDENJA U AUTOBUSU

 • Redoslijed sjedenja u autobusu se isključivo pravi prema datumu prijave.
 • Birano sjedište u II i III redu se doplaćuje po cijeni od  50,oo KM po osobi
 • u IV i V redu po cijeni od 40,oo KM po osobi.
 • Doplata za dodatno sjedište 100 KM

INFORMACIJE I REZERVACIJE: DINAMIK TURS BRČKO

049/ 217-627

065/738- 444

1. DAN – 29.09.2021. – srijeda

Polazak iz  Doboja u 17:00, iz Modriče  u  18:00 h.iz Brčkog u 19:10h iz Bijeljine u 20:00h. Putovanje kroz Srbiju i Makedoniju ,sa usputnim pauzama po potrebi.

2. DAN – 30.09.2021. – četvrtak

U jutarnjim časovima, prelazak graničnog prelaza Evzoni i ulazak u Grčku. Nakon graničnih formalnosti, nastavak putovanja kroz Grčku do lučkog grada Igumenica, gdje se ukrcavamo na trajekt za Krf. Po dolasku,smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN – 01.10.2021. – petak

Doručak. Polazak na cjelodnevno razgledanje grada i značajnih lokaliteta vezanih za boravak srpske vojske na ostrvu Krf. Odlazak do centra grada Krfa i obilazak: Liston – jedan od najvećih trgova na Balkanu, hotel „Bella Venezia“ … posjeta Srpskoj kući koja čuva od zaborava uspomene na boravak srpskih vojnika i srpske vlade na ovom grčkom ostrvu. Iz gradske luke  uputićemo se brodićem(karta nije uključena u cijenu) ka ostrvu VIDO i Mauzoleju srpskih vojnika u kojem se nalazi preko 3000 grobnica.Od kustosa mauzoleja ćemo čuti dirljivu priču o sudbini srpskih ratnika, takođe će nam pokazati  pravac u kojem se, tamo gdje se dodiruju nebo i more, nalazi “Plava grobnica”. Po završenoj posjeti,povratak brodićem na obalu.Odlazak do mjesto GUVIJA u kojem je boravila srpska  vojska, odnosno na kojem se iskrcala tokom evakuacije sa albanske obale. Slijedi povratak u grad Krf. Slobodno vrijeme . Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN – 02.10.2021. – subota

Doručak. Napuštanje hotela oko 09:00h.Odlazak u luku Krf i ukrcavanje na trajekt.Iskrcavanje u Igumenici i nastavak putovanja autobusom,ka manastirskom kompleksu „Meteora“ Na visokim stijenama u nestvarnom pejzažu nalaze se čuveni manastiri Meteori. Ni na nebu ni na zemlji,ovaj jedinstveni manastirski kompleks,najveći je i najznačajniji u Grčkoj,odmah poslije Svete Gore.Posjeta manastiru Veliki Meteor.Po završenoj posjeti,nastavak putovanja do Paralije.Dolazak u poznato ljetovalište Paraliju,u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Noćenje.

5. DAN – 03.10.2021. – nedjelja

Doručak. Polazak iz Paralije u 08:30h.Odlazak u Solun.(60 km.)Razgledanje grada iz autobuSa i pješice,sa osvrtom na  najznačajnije   znamenitosti iz različitih perioda grčke istorije: BIJELA KULA, SPOMENIK ALEKSANDRA MAKEDONSKOG, MUZEJ VIZANTIJSKE KULTURE, ULICA EGNACIA u kojoj se nalaze važniji spomenici: ROTONDA, GALERIJEV SLAVOLUK, ARISTOTELOV TRG, CRKVA SV. SPASA ANASTASIA, BEGOV HAMAM, HADŽIBEGOVA DŽAMIJA, TRG DEMOKRATIJE VARDARI, SPOMENIK KRALJU KONSTANTINU,CRKVA SV.DIMITRIJA,zaštitnika grada Soluna. Posjeta „Zejtinliku“ . U sklopu groblja smešteni su grobovi srpskih, francuskih, italijanskih, engleskih i ruskih vojnika poginulih u borbama i proboju Solunskog fronta.Po završenoj posjeti,slobodno vrijeme u Solunu do 15:00h.kada je predviđen  polazak ka Srbiji i BiH. Dolazak u BiH  oko 03:00h.

Dinamik Turs - Turistička agencija