O nama

Mi smo tu da učinimo svaku Vašu uspomenu prelijepom. U to smo sigurni jer postojimo od 1990. godine i svake godine preko 20.000 putnika putuje sa nama. Uspjeli smo zahvaljujući povjerenju naših klijenata koji sa nama putuju iz godine u godinu.

Želimo da Vam sam put do destinacije bude odmor, pa zbog toga imamo naše moderne i udobne autobuse u kojim ni jedno duže putovanje neće predstavljati problem. Hotele koje rezervišemo za naše putnike su sa tri ili četiri zvjezdice.

Bitno nam je da našim putnicima olakšamo od samog početka putovanja, zbog toga se trudimo da polasci budu iz Bijeljine, Brčkog, Lopara, Orašja, Šamca, Modriče i Doboja. Kako ni jedna bitna informacija ne bi bila propuštena naši vodiči su tu da Vam na što zanimljiviji način dočaraju ljepote i čari destinacija.

Sarađujemo sa mnogim turističkim agencijama iz okruženja. Tako da preko nas možete uplatiti putovanje koje ste vidjeli u drugoj agenciji bez dodatnih naknada.

Neke od agencija sa kojim sarađujemo su: Big Blue, Filip Travel, Fibula, Sol Azur, Modena, Rapsody Travel, Kontiki, Olympic, Sabra, Atlantic travel kao i mnogi drugi…

O tome koliko smo posvećeni govori i sama organizacija maturskih ekskurzija za osnovce i srednjoškolce. Pretežno su to destinacije poput Španije, Grčke, Italije ili pak srednje Evrope. Od 2019. godine smo proširili djelatnost I na hotelijerstvo, tako da posjedujemo hotel Nea koji se nalazi u Brčkom, gdje ste uvek rado viđen gost.

Važno je napomenuti da smo član IATA-e (International Air Transport Association), u našoj agenciji možete rezervisati avionske karte koje su povoljnije nego igdje. Član smo i udruženja turističkih agencija u Bosni i Hercegovini, što vam garantuje kvalitet i sigurnost. Vaš je da se prepustite čarima destinacija, a naše je da Vam to omogućimo. Vaš Dinamik Turs.

Dinamik Turs - Turistička agencija