Prikaži sve 3 rezultate

 • Hotel Monogram

  Hotel Monogram nalazi se u centru SRC Babanovac. Zbog svog položaja i nadmorske visine hotel Monogram predstavlja idealan smještaj za ljubitelje prirode u zimskom ili ljetnom periodu. Hotel ima 29 smještajnih jedinica. Većina soba je sa pogledom na prirodu i ski staze, dok su sve sobe prilagođene visokim standardima hotelijerstva, komforne su i pružaju priliku za izuzetan odmor.

  Recepcija hotela Monogram na raspolaganju je gostima 24 sata. U našoj kuhinji pripremaju se specijaliteti internacionalne i domaće kuhinje. Našim gostima na raspolaganju su dva restorana. Znamo da je Vaše vrijeme dragocjeno, u skladu sa tim, naš ekspres restoran obiluje raznovrsnom ponudom domaće kuhinje i upravo takva svakodnevna ponuda izdvaja ovaj restoran od drugih, te ga čini jedinstvenim. U “a la kart” restoranu hotela Monogram u ugodnom ambijentu možete uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje.

  Prostranost, udobnost i prozračnost soba će Vam pružiti nesvakidašnje zadovoljstvo prilikom odmora, nakon napornog poslovnog ili turističkog dana. Svaka soba podrazumijeva TVC, TV-sat, Wi-Fi, telefon, fen za kosu. Urednost i higijena soba su na prvom mjestu i njima je dat poseban značaj. Iz hotela Monogram pruža se direktan izlaz na ski stazu. Na raspolaganu gostima hotela je i skijašnica. Bilo da ste skije iznajmili u našoj skijašnici ili da koristite svoje, možete ih ostaviti kod nas na čuvanju.

  Lokacija naše skijašnice i hotela Monogram omogućava da usluga čuvanja ski opreme bude korisna i poželjna. Idealno smo mjesto za organizaciju raznih vrsta događaja, od vjenčanja, porodičnih vikend odmora, pa do kongresa, seminara i tim bildinga. Daleko od gradske vreve, neka Monogram bude Vaš izbor za porodična ili poslovna druženja.

  Više
 • Hotel Oaza Mira

  Hotel Resort Oaza Mira se nalazi u Vlašiću, na 2,2 km od žičare Babanovac 1 i nudi besplatan bežični internet u svim prostorijama. Objekat poseduje restoran i nudi direktan pristup ski stazama. Hotel ima besplatan parking.

  Smeštajne jedinice u hotelu su opremljene ormarom i flat-screen TV-om. Sve sobe sadrže sopstveno kupatilo, a pojedine imaju i pogled na more.

  Halal doručak se služi svakog jutra u ovom hotelu. Osoblje recepcije će vam rado preporučiti zanimljiva mesta za obilazak.

  Hotel Resort Oaza Mira nudi i dečje igralište. Ova oblast je popularna za skijanje. U smeštajnom objektu možete iznajmiti bicikle i automobile.

  Objekat je udaljen 2,6 km od žičare Babanovac 2 i 3,1 km od žičare Markovac.

  Više
 • Hotel Sunce

  Objekat modernog planinskog tipa smješten je na 1240 m nadmorske visine, na najsunčanijem dijelu SRC Babanovac, na planini Vlašić. Hotel SUNCE udaljen je 28 km od Travnika. Uz hotel se nalazi vlastiti baby ski-lift sa uređenim ski stazama srednjeg nagiba, a svega 300 metara od hotela je početna stanica ski lifta za odrasle.

  Hotel SUNCE raspolaže sa 38 soba, maksimalnog kapaciteta 110 ležaja. Sobe su komforno uređene, sa kupatilima (fen,tuš kabina), SAT-TV i telefonom. Hotel raspolaže modernim sistemom centralnog grijanja, te vlastitim zalihama vode.

  Ekskluzivno za naše goste, neposredno uz hotel, nalazi se osvijetljen natkriveni parking-prostor, 24-satno osiguran modernim video-nadzorom.

  Našim gostima omogućena je i brza (Wi-Fi) Internet konekcija u cijelom objektu.

  Unutar hotela se nalazi i konferencijska sala sa ozvučenjem i tehničkom opremom, kao što su: prenosivi projektor i platno, više flip-chart tabli, laptop. Sala je pogodna za seminare, promocije i velike skupove.

  Naravno, da bi Vaš odmor bio potpun – tu su i bazen zatvorenog tipa kao i Wellness program, tepidarijumi, finska sauna, tursko-parno kupatilo, te naš program masaža.

  Neposredno uz Hotel SUNCE, na stazi našeg ski lifta nalazi se i objekat “Koliba”, savršeno mjesto za predah i okrepljenje u toplom planinskom ambijentu.

  Od otvaranja hotela, naš moto je bio i ostao: “Niste kući, ali ste kao kod kuće.”, što ćete osjetiti čim kročite u hotel SUNCE. Ugodan prostor, neodoljiva kuhinja, te šarm našeg osoblja, čine naš hotel mjestom na koje ćete se uvijek vraćati.

  Više
Dinamik Turs - Turistička agencija