Prikaži sve 14 rezultate

 • Bečići – Hotel Mediteran

  Bečići su mirno mjesto udaljeno svega 3 km od Budve, povezano sa Starim gradom u Budvi slikovitim šetalištem uz samu obalu. Divna plaža i razvijena infrastruktura, odlični hoteli, čine ga idealnim mjestom za aktivan i miran odmor. Veliki broj prijatnih restorana sa tradicionalnom mediteranskom kuhinjom nalazi se duž plaže. Poznata pješčana plaža je centar kupanja i relaksacije.

  Više
 • Drač – Ljeto 2021

  Drač je najveće turističko mjesto na albanskoj obali Jadranskog mora. Jedan je od najstarijih albanskih gradova s nekoliko značajnih ostavština iz rimskog doba. Istovremeno je i najveća albanska luka sa 115.000 stanovnika ali i sve atraktivnija destinacija za odmor turista iz cijelog svijeta. Južno od  starog dijela grada razvio se novi s modernim stambenim naseljima, bulevarima i šetalištima. U blizini centra grada je velika pješčana plaža (Durres Beach) duga 40 kilometara s mikroskopski sitnim pijeskom. Pješčane dine i toplo more okruženi su novoizgrađenim hotelima, diskotekama, restoranima i kafeima.

  Više
 • Hotel Monogram

  Hotel Monogram nalazi se u centru SRC Babanovac. Zbog svog položaja i nadmorske visine hotel Monogram predstavlja idealan smještaj za ljubitelje prirode u zimskom ili ljetnom periodu. Hotel ima 29 smještajnih jedinica. Većina soba je sa pogledom na prirodu i ski staze, dok su sve sobe prilagođene visokim standardima hotelijerstva, komforne su i pružaju priliku za izuzetan odmor.

  Recepcija hotela Monogram na raspolaganju je gostima 24 sata. U našoj kuhinji pripremaju se specijaliteti internacionalne i domaće kuhinje. Našim gostima na raspolaganju su dva restorana. Znamo da je Vaše vrijeme dragocjeno, u skladu sa tim, naš ekspres restoran obiluje raznovrsnom ponudom domaće kuhinje i upravo takva svakodnevna ponuda izdvaja ovaj restoran od drugih, te ga čini jedinstvenim. U “a la kart” restoranu hotela Monogram u ugodnom ambijentu možete uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje.

  Prostranost, udobnost i prozračnost soba će Vam pružiti nesvakidašnje zadovoljstvo prilikom odmora, nakon napornog poslovnog ili turističkog dana. Svaka soba podrazumijeva TVC, TV-sat, Wi-Fi, telefon, fen za kosu. Urednost i higijena soba su na prvom mjestu i njima je dat poseban značaj. Iz hotela Monogram pruža se direktan izlaz na ski stazu. Na raspolaganu gostima hotela je i skijašnica. Bilo da ste skije iznajmili u našoj skijašnici ili da koristite svoje, možete ih ostaviti kod nas na čuvanju.

  Lokacija naše skijašnice i hotela Monogram omogućava da usluga čuvanja ski opreme bude korisna i poželjna. Idealno smo mjesto za organizaciju raznih vrsta događaja, od vjenčanja, porodičnih vikend odmora, pa do kongresa, seminara i tim bildinga. Daleko od gradske vreve, neka Monogram bude Vaš izbor za porodična ili poslovna druženja.

  Više
 • 219 KM

  Istanbul

  Termini: 21.4. – 25.4. 2021.

  Više
 • 599 KM

  Kapadokija avio

  Polasci svake sedmice

  Više
 • Mramorno more – Turska

  Aranžman autobusom 9 dana, polasci subotom, povratak nedjeljom.
  Polasci: 05.06.,19.06.,03.07.,17.07.,24.07.,31.07., 07.08.,14.08.,21.08.,28.08.,11.09.,25.09.2021. godine

  Vodimo vas da provedete svoj odmor u Turskoj, nadomak Istanbula, u malom gradiću Kumburgaz, na obali Mramornog mora.

  Kumburgaz je gradić nedaleko od Istanbula (oko 60km), ušuškan u zalivu Mramornog mora i okružen bogatom mediteranskom vegetacijom. Karakterišu ga dugačke pješčane plaže, čisto i toplo more. Dužinom pješčane plaže prostire se šetalište sa mnogobrojnim restoranima, kafićima, slastičarnicama, suvenirnicama.

  Radoznali posjetioci u južnom dijelu mjesta u produžetku šetalista mogu pronaći i neke od skrivenih pješčanih plaža, koje krase ovaj dio Mramornog mora.

  Bogata turska kuhinja, bogatstvo prirodnog okruženja, tradicionalna turska gostoprimljivost, mogućnost obilazaka i posjeta raznih turističkih sadržaja su samo dio onoga što Vas čeka ukoliko se odlučite za odmor na Mramornom moru.

  Više
 • Ohridsko jezero

  Ohridsko jezero i grad Ohrid su bez premca najveće turističke atrakcije Makedonije. Jedno od najvećih, ali i najstarijih prirodnih jezera u Evropi imalo je dovoljno vremena da oko sebe izgradi sijaset sadržaja za svačiji ukus, a za njegove prirodne vrijednosti znalo se od davnina. O Ohridu nikada ne može sve da se kaže i napiše, zato je potrebno da ga doživite!

  Rezervacija i uplata  avansa do 15.04.2021.

  Više
 • Saranda – Ljeto 2021

  Na jugu Albanije nalazi se Saranda, omanje turističko mjesto sa 30 000 stanovnika. Grad se nalazi preko puta sjeveroistočnog dijela ostrva Krfa i od grčke granice udaljen je 26 km. Smješten je u zalivu oblika potkovice, između planine i Jonskog mora, u oblasti Valona. Mjesto ima preko 300 sunčanih dana godišnje i mediteransku klimu. Čuvena je po dobrom noćnom provodu, lijepim pješčenim plažama i prozirno čistom tirkiznom moru.

  Više
 • 219 KM 199 KM Akcija!

  Skadar, Drač i Tirana

  Termini: 13.05.2021. – 16.05.2021.

  Više
 • 422 KM

  Trebinje – Bečići

  Cijena: 422KM po osobi uz 100KM vaučer Vlade RS
  Regularna cijena 522KM
  20.06.-27.06. i 27.06.-04.07.2021
   

  ARANŽMAN OBUHVATA
  prevoz autobusom

  3 noćenja na bazi

  Više
 • 89 KM

  Trebinje (sa vaučerom)

  Termini: 07.04.2021. – 11.04.2021.

  Više
 • 489 KM

  Velika turska tura

  Termin: 28.5. – 5.6. 2021.

  Više
 • Vlore – Ljeto 2021

  VLORE – „biser dva mora“ (Jadranskog i Jonskog) kako se često naziva, treći je najveći grad u Albaniji (cca 130.000 stanovnika) idealno smješten u zalivu Vlora nasuprot poluostrva Karaburun i ostrva Sazan, 120km južno od Drača i 120km sjeverno od Sarande. Sa 150km morske obale na kojoj se spajaju Jadransko i Jonsko more, azurno plavim morem, plažama sa bijelim pijeskom, zelenim šumama, plantažama maslina i limuna, i bogatim kulturno-historijskim naslijeđem, Vlora danas sa značajnim investicijama u infrastrukturu užurbano gradi imidž vodećeg turističkog odredišta u Albaniji.

  Više
 • 159 KM

  Vrnjačka Banja

  Termini: 05.03.2021. – 07.03.2021.

  Više

Pretaži putovanje

Pronađite vaše putovanje iz snova!
Dinamik Turs - Turistička agencija