Nova Godina – Pariz – Avio

Šifra putovanja: 0000122
5 DANA / 4 NOĆENJA
  • pariz-nova-godina-2018-dinamik-turs 5
  • pariz-nova-godina-2018-dinamik-turs 2 (6)
  • pariz-nova-godina-2018-dinamik-turs 1
  • pariz-nova-godina-2018-dinamik-turs 2 (5)
  • pariz-nova-godina-2018-dinamik-turs 2 (4)
  • pariz-nova-godina-2018-dinamik-turs 2 (3)
  • pariz-nova-godina-2018-dinamik-turs 2 (2)
  • pariz-nova-godina-2018-dinamik-turs 2
  • pariz francuska

Pariz, grad umjetnosti, parfema i mode, sa punim pravom važi za je od najromantičnijih gradova na svijetu. Oni koji odluče da krenu u avanturu zvanu Pariz, mogu se slobodno nazvati srećnicima, jer će im ova metropola nad metropolama pružiti sve vrste ugođaja, od bogatih kulturnoistorijskih spomenika, preko svjetski poznatih građevina do velikog izbora mjesta posvećenih zabavi za sve generacije.

Pariz sa svojom jedinstvenom arhitekturom, širokim trgovima i starim monumentalnim građevinama, predstavlja je od najkompletnijih gradova na svijetu.

CIJENA ARANŽMANA First minute – 999 KM do 15.11.2019.
TERMIN30.12. – 03.01.2020.
ARANŽMAN OBUHVATA
Avio prevoz na relaciji Sarajevo – Pariz – Sarajevo (via Beograd)
Transfer od aerodrom – hotela – aerodrom
4 noćenja sa doručkom u hotelu 3*
Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Francuskoj kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje
Aerodromske takse – 260,00KM
Lični troškovi
Obavezno putničko zdravstveno osiguranje (PZO) 10 KM

Ostala novogodišnja putovanja možete pogledati na ovom linku.

Kako izgleda hotel, možete pogledati na ovom linku.

1. DAN – SARAJEVO – PARIZ

Okupljanje putnika na sarajevskom aerodromu 90 minuta prije leta. Let za Paris na redovnoj liniji AIR SERBIA let JU113 u 15.10h. Po slijetanju u Pariz u 19.40h (let JU314), transfer u hotel.  Slobodno vrijeme za kraći odmor. U večernjim satima slijedi zajednički odlazak grupe METROOM u „Latinsku četvrt“ (jedan od najživopisnijih dijelova Pariza u samom srcu grada, tj. u blizini katedrale Notre Damm i ostrva Site…). Kraće upoznavanje sa boemskom četvrti grada, prilika za večeru u nekom od malih restorana u ovoj živopisnoj četvrti. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN – PARIZ

Doručak. Nakon doručka slijedi fakultativni obilazak Pariza sa našim vodičem: Toranj Montparnasse* (fakultativno), Palata Invalida (Les Invalides), Marsova polja (Champ-de-Mars), most Aleksandra III, muzej LOUVRE, Trg Concorde, Jelisejska polja (Avenue des Champs-Elysees), Trijumfalna kapija  (l’Arc de Triomphe), Trocadero, Moulin  Rouge, Montmartre, basilique Sacre-Couer, Place du Tertre, Opera Garnier, Trg Vandome, ostrvo Site (Ile de la Cite), katedrala Notre Damme, Latinska četvrt, Sorbona… Povratak u hotel. Slobodno veče… Noćenje.

3. DAN – DISNEYLAND

Dorucak. Fakultativni odlazak u «EURO DISNEYLAND PARK» koji je po anketi naših prethodnih grupa u proteklih 10 godina izabran kao NAJATRAKTIVNIJI izlet u našoj ponudi. Veliki broj atrakcija za sve generacije… Posjetite jedinstven zabavni park na području Evrope uz neograničeno korištenje svih atrakcija i prisustvovanje show programima kao i specijalnoj paradi… Ne propustite priliku da jednom u godini zaboravite na svakodnevni život i uživate u fantastičnom i nezaboravnom provodu…

4. DAN – VERSAJ I LOUVRE + SHOPPING

Doručak. Poslije doručka fakultativni odlazak u muzej «VERSAJ». Obilazak bivšeg dvorca francuskih kraljeva i jednog od najpoznatijih svjetskih muzeja. Individualno razgledanje dvorca Luja XIV (Louisa XIV) savršenog primjera francuskog baroka. Preporučujemo šetnju njegovim elegantnim parkovima.  U podnevnim satima povratak u Pariz. Slobodno vrijeme za samostalni obilazak grada i posjetu najpoznatijim shopping centrima i ekskluzivnim robnim kućama „Galeries Lafayete“ i „Printemps“ u kojima izlažu evropski i svijetski modni kreatori.

Fakultativni odlazak u muzej «LOUVRE»  (najveći svjetski muzej, sa neprocjenjivim kolekcijama i remek djelima drevnih kultura i najpoznatijih umjetnika svih vremena… Mona Lisa, Veronesa, Kanini svatovi, Zlatni salon Napoleona III…). U večernjim satima fakultativni odlazak na izlet PARIZ «BY NIGHT» – Jednosatna romantična vožnja rijekom Senom panoramskim brodićem „BATEAUX PARIZIEN“ nakon koje slijedi posjeta LE TOUR EIFFEL (AJFELOVOM TORNJU) uz fascinantnu panoramu Pariza noću…

Mogućnost fakultativnog odlaska u MOULIN ROUGE (Mulen Ruž), jedan od najpoznatijih svjetskih kabarea odakle potiče najpoznatiji francuski ples „Kan-kan“… Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN – PARIZ – SARAJEVO

Doručak. Transfer na aerodrom, let za Sarajevo na liniji Air Serbia let JU311 u 10.10h. Dolazak u Sarajevo u 14.40h (let JU112).

Cijena:1,199 KM 999 KM

Rezerviši putovanje

Ukupno
  × KM999 = KM999

Ili

Dinamik Turs - Turistička agencija