Venecija – Bus

Šifra putovanja: 0044
4 DANA - 2 NOĆENJA
Kategorija
  • safe_image (30)
  • safe_image (24)
  • safe_image (25)
  • safe_image (26)
  • safe_image (27)
  • safe_image (28)
  • safe_image (29)

Venecija se nalazi u severnoj Italiji. Glavni je grad oblasti Veneto. Ime grada i oblasti potiče od plemena Veneto koje je naselilo ovu oblast još u rimsko doba. Venecija je poznata kao jedan od najlepših i najromantičnijih gradova sveta. Prostire se na 117 malih ostva u Venecijanskoj laguni na obali Jadranskog mora.

CIJENA ARANŽMANA Od 255 KM
TERMIN 30.12.-02.01.2018.
ARANŽMAN OBUHVATA
Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO…) 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u regiji VENETO
Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Italiji kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje Putničko zdravsveno osigruranje (PZO) 8KM
Gradska taxa, plaća se na recepciji prilikom check in-a (od 1 do 3 EUR-a po osobi po danu) Doplata za sjedište po izboru 50,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata) – u zavisnosti od raspoloživosti.

 

1. DAN (30.12.2017. – SUBOTA) - Zenica, Doboj...

Polazak u večernjim satima iz BIH sa parkinga ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja luksuznim autobusima preko Hrvatske,  Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe...

2. DAN (31.12.2017. – NEDJELJA) - Venecija

Dolazak u regiju Veneto. U zavisnosti od zadržavanja na granici moguća posjeta outlet village-u Noventa di Piave u jutarnjim satima (cca 2-3 sata). Smještaj grupe u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za odmor. U kasnim poslijepodnevnim satima polazak na fakultativno razgledanje Venecije i doček nove godine. Odlazak brodom do Venecije. Panoramsko razgledanje grada: Trg Sv.Marka, Duždeva palata, Bazilika Sv.Marka, kanal Grande, Ponte Rialto, Akademija… Slobodno vrijeme za individualni program. DOČEK NOVE 2018. GODINE. Povratak u hotel iza ponoći.Noćenje.

3. DAN (01.01.2018. – PONEDJELJAK) - Verona

Doručak. Slobodno vrijeme. U 14.00 sati Fakultativno Polazak za Veronu. Odlazak autobusom do centra grada i razgledanje grada: Trg Bra, Arena, Via Mazzini, toranj Lamberti, Trg Sinjoria sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća…Posjeta nekom od tržnih centara. Noćenje.

4. DAN (02.01.2018. – UTORAK) Palma Nova - Trst

Doručak.Napuštanje hotela u 09.00 h. Vožnja do Palma Nove i obilazak tržnih centara – shopping. Nastavak vožnje do Trsta. GRATIS razgledanje: Ponte Roso, San Antonio Nuovo, Sv. Spiridona, trg ujedinjenja Italije. Nastavak vožnje prema BiH. Dolazak na odredište u u ranim jutarnjim satima narednog dana.

Cijena:255 KM

Rezerviši putovanje

Ukupno
  × KM255 = KM255

Ili