Prag

Šifra putovanja: 0001
4 DANA - 2 NOĆENJA
Kategorija
 • dinamik-turs-turisticka-agencija-brcko-bijeljina-samac-modrica-doboj-zvornik-spanija-grcka-bugarska-turska-putovanja-jesenja-nova-godina-ljetovanje-zimovanje-bosna-i-hercegovina-avio-karte-prevoz 3
 • dinamik-turs-turisticka-agencija-brcko-bijeljina-samac-modrica-doboj-zvornik-spanija-grcka-bugarska-turska-putovanja-jesenja-nova-godina-ljetovanje-zimovanje-bosna-i-hercegovina-avio-karte-prevoz 3
 • dinamik-turs-turisticka-agencija-brcko-bijeljina-samac-modrica-doboj-zvornik-spanija-grcka-bugarska-turska-putovanja-jesenja-nova-godina-ljetovanje-zimovanje-bosna-i-hercegovina-avio-karte-prevoz 3 (2)
 • dinamik-turs-turisticka-agencija-brcko-bijeljina-samac-modrica-doboj-zvornik-spanija-grcka-bugarska-turska-putovanja-jesenja-nova-godina-ljetovanje-zimovanje-bosna-i-hercegovina-avio-karte-prevoz 3 (3)
 • dinamik-turs-turisticka-agencija-brcko-bijeljina-samac-modrica-doboj-zvornik-spanija-grcka-bugarska-turska-putovanja-jesenja-nova-godina-ljetovanje-zimovanje-bosna-i-hercegovina-avio-karte-prevoz 3 (4)
 • dinamik-turs-turisticka-agencija-brcko-bijeljina-samac-modrica-doboj-zvornik-spanija-grcka-bugarska-turska-putovanja-jesenja-nova-godina-ljetovanje-zimovanje-bosna-i-hercegovina-avio-karte-prevoz 3 (5)
 • dinamik-turs-turisticka-agencija-brcko-bijeljina-samac-modrica-doboj-zvornik-spanija-grcka-bugarska-turska-putovanja-jesenja-nova-godina-ljetovanje-zimovanje-bosna-i-hercegovina-avio-karte-prevoz 3 (6)
 • dinamik-turs-turisticka-agencija-brcko-bijeljina-samac-modrica-doboj-zvornik-spanija-grcka-bugarska-turska-putovanja-jesenja-nova-godina-ljetovanje-zimovanje-bosna-i-hercegovina-avio-karte-prevoz 3 (7)
 • dinamik-turs-turisticka-agencija-brcko-bijeljina-samac-modrica-doboj-zvornik-spanija-grcka-bugarska-turska-putovanja-jesenja-nova-godina-ljetovanje-zimovanje-bosna-i-hercegovina-avio-karte-prevoz 3 (8)
 • dinamik-turs-turisticka-agencija-brcko-bijeljina-samac-modrica-doboj-zvornik-spanija-grcka-bugarska-turska-putovanja-jesenja-nova-godina-ljetovanje-zimovanje-bosna-i-hercegovina-avio-karte-prevoz 3 (9)
 • dinamik-turs-turisticka-agencija-brcko-bijeljina-samac-modrica-doboj-zvornik-spanija-grcka-bugarska-turska-putovanja-jesenja-nova-godina-ljetovanje-zimovanje-bosna-i-hercegovina-avio-karte-prevoz 3 (10)

Prag je jedna od najljepših destinacija Evrope, a Dinamik Turs za vas ima specijalnu ponudu, dva noćenja sa doručkom i autobuski prevoz za samo 229 KM po osobi, uz izlet u Drezden i Karlove Vari.

CIJENA ARANŽMANA 229 KM
TERMIN 26. oktobar – 30. oktobar
ARANŽMAN OBUHVATA
Prevoz turističkim autobusom Obilasci po programu
Smještaj u hotelu sa 3* na bazi 2ND u Pragu Usluga vodiča
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Individualne troškove Fakultativni izleti
Večera u pivnici – 20€ Drezden – 30€
Karlove Vari – 25€ Vožnja brodom – 15€
Putničko zdravstveno osiguranje

Prag je idealno mjesto za zaljubljene, za one koji vole dobar noćni provod, ali i za one koji hoće da uživaju u prelijepoj arhitekturi.

Stari fascinantni grad nalazi se na obalama rijeke Vltave. U srcu Evrope, sa hiljadu tornjeva, čipkastih fasada i zadivljujuće arhitekture, grad alhemičara i magije čeka vas da ga otkrijete i doživite. Moderna metropola sa izvanredno sačuvanim istorijskim objektima, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Svaka ulica, pa i najmanja i najzabačenija privlači fasadom, zanimljivim izlogom, pivnicom… Zlatna ulica, Jevrejska četvrt, strogradski trg na kom se nalazi poznati astronomski sat, sve će to biti motivi za fotografije s putovanja u grad čijoj su se arhitekturi divili i umjetnici poput Mocarta, Betovena ili Čajkovskog. Ne propustite vožnju brodom po Vltavi ili jednu od čuvenih pivnica gde ćete uz česko pivo okusiti neko od nacionalnih jela.

1

Dan 1: (26.10.2017. – četvrtak) BIJELJINA

Polazak autobusa u večernjim časovima sa dogovorenog mjesta. Noćna vožnja sa kraćim pauzama po potrebi grupe.

2

Dan 2: (27.10.2017. – petak) PRAG 

Dolazak u Prag u jutarnjim  časovima,  panoramsko razgledanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča:

 • Vaclavske namesti
 • Nacionalni muzej
 • Starometski Trg
 • Jevrejska četvrt
 • Orloj (zvonik)
 • Crkva od Tina
 • Karlov most
 • Kraljevski put
 • Bazilika Sv. Đorđa
 • Katedrala Sv. Vita

Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. U večernjim časovima mogućnost fakultitivnog odlaska na večeru u jednu od poznatih českih pivnica. Noćenje.

3

Dan 3: ( 28.10.2017. – subota) PRAG – KARLOVE VARI 

Doručak. Fakultativni cjelodnevni izlet u Karlove Vari – najpoznatiju banju srednje Evrope sa prelijepim građevinama i odmaralište čuvenih pisaca, političara i pjesnika. Povratak u Prag, u popodnevnim časovima – slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima mogućnost fakultitivnog odlaska na vožnju brodom po Vltavi. Noćenje.

4

Dan 4: (29.10.2017. – nedjelja) PRAG – DREZDEN – BIJELJINA

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak u Drezden, jedan od najljepših njemačkih gradova koji s ponosom nosi epitet »Firenca na Elbi«: Katedrala, Opera, Cvinger, Brul terasa i prijatna šetnja pored rijeke Elbe. Drezden takođe preporučujemo i ljubiteljima šopinga koji je u ovom gradu pravo zadovoljstvo. Povratak u Prag u popodnevnim časovima i polazak za BIH. Putovanje ka BIH sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

5

Dan 5: (30.10.2017. – ponedjeljak)

Dolazak u Bijeljinu u ranim jutarnjim časovima.

Cijena:229 KM

Rezerviši putovanje

Ukupno
  × KM229 = KM229

Ili