Kan – Azurna obala – Bus

Šifra putovanja: 0013
6 DANA - 3 NOĆENJA
Kategorija
  • Panorama-feu-01s-
  • Kan Nica Monako
  • Kan Nica Monako
  • Kan Nica Monako
  • Kan Nica Monako
  • Kan Nica Monako
  • Kan Nica Monako

Azurna obala, uvijek spominjana po svojoj ljepoti i nadaleko poznata po glamuroznosti, pruža se na preko 100 kilometara i obuhvata mjesta kao što su Monte Carlo, Nica, Cannes i Saint Tropez. Budite i vi dio svjetskog glamura koji će prve dane nove godine dočekati na najljepšoj obali na svijetu.

CIJENA ARANŽMANA 495  KM
TERMIN 29.12. – 03.01.2018.
ARANŽMAN OBUHVATA
Prijevoz turističkim autobusima (klima, video/dvd, audio oprema) na navedenim relacijama prema programu 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u Kanu/Nici, u hotelu 3*
Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Francuskoj kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje, diskoteke) Putničko zdravstveno osiguranje 12 KM
Doplata za 1/1 sobu 100 KM Doplata za sjedište po izboru 50,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata) – u zavisnosti od raspoloživosti.

Napomena:

  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
  • Smještaj u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj i 1 pomoćni ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“. Sve sobe u hotelima su iste veličine bez obzira dali se radi o sobama 1/1, 1/2 ili 1/3.

 

1. DAN (29.12.2017. – Petak) – Sarajevo, Zenica, Doboj, Banja Luka...

Polazak u večernjim satima. Vožnja luksuznim autobusima preko Hrvatske,  Slovenije i Italije prema Francuskoj, sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe...

2. DAN (30.12.2017. –Subota) – Kan/Nica      

Poslijepodne dolazak u Kan/Nica, grad filmskog festivala, luksuznih hotela i prelijepih pješčanih plaža. Po dolasku, smještanje u hotel i vrijeme predviđeno za odmor. Check-in u hotel moguć od 15.00h. U večernjim satima šetnja obalom Kana/Nice. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN (31.12.2017. – Nedelja) – Antib, Nica – SRETNA NOVA GODINA

Doručak. Nakon doručka, mogućnost fakultativnog odlaska u Antib i fabriku parfema u Grasu. Antib je jedno od najšarmantnijih mjesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelijepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej. Izlet nastavljamo odlaskom do obližnjeg Grasa gdje ćemo imati priliku da obiđemo  jednu od najpoznatijih fabrika parfema.

Nakon povratka u hotel i odmora, u večernjim satima polazak ka Nici, gdje ćemo svi zajedno  dočekati Novu godinu na prelijepom trgu Masena i svjetski poznatom Engleskom šetalištu. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN (01.01.2018. – Ponedeljak) – Kan, Kneževina Monako, Monte Carlo

Doručak.  Slobodno vrijeme za odmor i uživanje u Kanu uz veliki broj turista i poznatih ličnosti iz čitavog svijeta. U večernjim satima, fakultativni odlazak u jednu od najbogatijih država na svijetu i pravi biser sredozemlja – Kneževinu Monako, sa reprizom Nove godine u luksuznom Monte Karlu. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN (02.01.2018. – Utorak) – Francuska, Italija, Slovenija...

Doručak. Check-out iz hotela u dogovoreno vrijeme, pakovanje stvari u autobus i slobodno vrijeme ili mogućnost realizacije nekog fakultativnog izleta prije polaska prema BiH...

6. DAN (03.01.2018. – Srijeda) – BiH, Sarajevo

Dolazak na odredište u podnevnim satima...

Cijena:465 KM

Rezerviši putovanje

Ukupno
  × KM465 = KM465

Ili