Advent u Veroni

Šifra putovanja: 0044
3 DANA - 1 NOĆENJE
Kategorija
  • Flover_20-anni-Villaggio-di-Natale_bb (1)
  • Verona Arena
  • Verona pizza
  • Verona San-Zeno
  • Juliet Capulet’s balcony in Verona, Italy and statue
  • Verona ulice
  • Verona trg

Advent u Veroni, božićno selo Bussole i šoping u TC “Tiare”

Verona je grad najpoznatiji po tome što je bio mesto zbivanja Šekspirove tragedije ’’Romeo i Julija’’. Iako se nalazi blizu Venecije, koja je popularnija kao turistička destinacija, mnogi smatraju Veronu opuštenijim i prijatnijim mjestom za posjetu. To je jedna od glavnih turističkih destinacija u sjevernoj Italiji, zahvaljujući svojoj umetničkoj baštini, nekolicini sajmova koji se održavaju jednom godišnje, nastupima i operama, poput lirske sezone u Areni, drevnom amfiteatru koji su podigli Rimljani.

CIJENA ARANŽMANA 150 KM
TERMIN 30.11. – 02.12.2018.
ARANŽMAN OBUHVATA
Prevoz udobnim turističkim autobusom po programu Razgledanja i posjete po programu
1 noćenje sa doručkom u hotelu 4* u Bussolengu Organizacija putovanja
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Ulaznica u božićno selo Bussolengo (2€ ) putno osiguranje (4 KM)
Boravišna taxa 1.5€ plaća se na recepciji hotela

 

1. Dan – petak – 30.11.2018.

Polazak iz Doboja u 22:00h.Iz Modriče u 23:00h

Polazak iz Bijeljine u 21:30h.Iz Brčkog u 22:20h.Spjanje putnika u Šamcu.

Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju,ka Italiji.Usputne pauze po potrebi.

2. Dan – subota – 01.12.2018.

Dolazak u Veronu oko 10:00h. Po dolasku, pješačko razgledanje grada za koga kažu da je najromantičniji grad na svijetu. Pored priče o zabranjenoj i tragičnoj ljubavi Romea i Julije, obići ćemo u pratni vodiča:PIAZZU DEI SIGNORI – PIAZZU DELLE ERBE – JULIJINU KUĆU – PIAZZU BRA – ARENU DI VERONA… Nakon razgledanja slijedi slobodno vrijeme  za  uživanje u adventskoj čaroliji  i čarobnoj atmosferi grada, čiji korijeni datiraju još iz doba antičkog Rima. Mogućnost kupovine i degustacije božićnih delicija iz Verone i okoline. U kasnim popodnevnim satima odlazak u Bussolengo.Smjestaj u hotel.Slobodno vrijeme.Noćenje.

3. Dan – nedjelja – 02.12.2018.

Doručak. Napuštanje hotela.Šetnja do  Božićnog sela koje je napravljeno prije 18 godina po uzoru na njemački gradić Rothenburg i čarobnu romantičnu cestu. Cijelo selo se prostire na površini od 7.000 m2. Kombinacija svjetla, ukrasa,  te  čudo mirisa i božićnih pjesama pružaju jedinstven doživljaj i uživanje u ambijentu. Kroz više tematskih soba imate mogućnost zaviriti u svijet patuljaka, muzičkih kutija, jaslica i božićnih ukrasa ili da jednostavno pošaljete poštu Djedu Mrazu u začaranoj šumi, gdje čak i stabla pričaju svoju priču i otkrivaju tajne čarobne šume. Moći ćete vidjeti brojne štandove sa radovima obrtnika gdje će biti izložene rukotvorine od drveta, kukuruznog tijesta, staklenih perli, mirisne svijeće raznih oblika, orginalne božićne čestitke s presanim cvijećem… Mogućnost kupovine i degustacije božićnih delicija.

Oko 14:00h polazak prema Trstu. Usputna dvočasovna pauza u shopping centru “TIARE” kod Trsta.Po obavljenom šopingu,vožnja kroz Italiju,Sloveniju i Hrvarsku.

Dolazak u BiH u kasnim noćnim satima.

Cijena:150 KM

Rezerviši putovanje

Ukupno
  × KM150 = KM150

Ili

Dinamik Turs - Turistička agencija