• Agia – Santa Beach 4*

  Lokacija: Ovaj hotel je poznat među našim turistima zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta, kao i odlične lokacije. Smešten je na obali, od plaže nagrađene “plavom zastavicom” deli ga samo ulica (oko 50 m), dok je od Soluna udaljen 20 kilometara.

  Hotelski sadržaji:  Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen (ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži su besplatni za goste hotela), bar na bazenu, a la cart restoran i besplatan bežični internet.

  Pročitaj više
 • Evija

  Termini: 20.07 – 31.07. & 29.07 – 09.08.

  Pročitaj više
 • Hanioti – Grandotel Hotel 4*

  Lokacija: Hotel se nalazi na samoj plaži, blizu parka, 100 m od centa Haniotija i 115 km od aerodroma u Solunu.

  Hotelski sadržaji: Hotel raspolaže sa 135smeštajnih jedinica koje su raspoređene u dva krila. Svaka soba sadrži balkon, klima uređaj, telefon, frižider, SAT TV, fen za kosu u kupatilu, sef (uz doplatu), Wi-Fi besplatno.

  Pročitaj više
 • Hanioti – Hotel Calypso 3*

  Lokacija: Mali hotel, izgrađen u tradicionalnom grčkom stilu, nalazi se 50m od turističkog mesta Haniotija i oko 400 m od plaže.

  Hotelski sadržaji: U sklopu hotela nalaze se recepcija, restoran, lobi, bar i sefovi na recepciji (uz doplatu). Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni za goste hotela.

   

  Pročitaj više
 • Hanioti – Hotel Melathron 4*

  Lokacija: Hotel Hanioti Melathron se nalazi u centru mesta Hanioti na samo 80 metara od plaže. Kao deo većeg kompleksa hotel je renoviran 2014. godine.

  Hotelski sadržaji: recepcija, restoran, snek bar, bazen, parking, iznajmljivanje vozila, organizovane ekskurzije, TV soba, ležaljke pored bazena…

   

  Pročitaj više
 • Hanioti – Hotel Tresor 4*

  Lokacija: Hanioti Palace hotel nalazi na samo 100 m od plaže u mirnom delu Haniotija. U mirnoj, prijatnoj atmosferi pruža sve usluge koje jedan moderan hotel treba da ima.

  Hotelski sadržaji: Od ostalih sadržaja hotel poseduje bazen dug 25 metara, sa delom za decu, zatvoreni bazen, restoran, glavni bar i bar pored bazena, saunu, teren za košarku, igralište za decu, lekara (na poziv) i obezbeđen parking za goste.  Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni dok se na plaži dodatno plaćaju.

  Plaža: gradska, peščana.

  Usluga: je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

   

  Pročitaj više
 • Hanioti – Hotel Tropical 3*

  Lokacija: Hotel je smješten u izuzetno lijepom okruženju, sa palmama, obiljem zelenila i cveća, mala je oaza sa lepim, velikim bazenom, lociran na oko 300 m od plaže i na oko 120 m od centra Haniotija.

  Hotelski sadržaji: Dvorište, veliki bazen sa odvojenim delom za decu, ležaljke, suncobrani, recepcija, lobi bar, restoran, lift, internet veza na recepciji, mogućnost parkiranja.

   

  Pročitaj više
 • Kalitea – Athos palace 4*

  Lokacija: Smešten na 150m od plaže, na istočnoj obali Kasandre, 2 km od letovališta Kalitea. Nalazi se između hotela Pallini Beach i Theophano Imperial Palace, sa kojima deli prelepi vrt.

  Pročitaj više
 • Kalitea – Pallini Beach 4*

  Lokacija: Pallini Beach pripada lancu G hotela i nalazi se 100m od plaže, u kompleksu okruženom zelenilom, na udaljenosti oko 2 km od gradića Kalitea.

  Hotelski sadržaji: Poseduje sopstvenu plažu, recepciju, restoran, parking, bazen, bežični internet u lobiju ( uz doplatu ), mini market, animaciju, igralište za decu, bar na bazenu, bar na plaži, noćni klub. Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni a na plaži se naplaćuju.

  Pročitaj više
 • Lefkada

  Pročitaj više
 • Lutraki Peloponez

  Pročitaj više
 • Metamorfozis – Hotel Simeon 3*

  Lokacija: Simeon Hotel se nalazi u centru letovališta, Metamorfosis, 26 km od Neos Marmarasa i 100 km od Soluna. Ovaj skroman porodični hotel svojim gostima nudi mir i opuštanje na oko 100m od plaže.

  Hotelski sadržaji: Sve sobe i apartmani su rasporedjeni u tri zgrade. Gostima su na raspolaganju lobi, recepcija, restoran, bazen sa delom za decu,sef na recepciji(uz doplatu), wi fi internet u javnim delovima (uz doplatu). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu,a na plaži se doplaćuju.

  Pročitaj više
 • Neos Marmaras – Hotel Porto Carras Meliton Beach 5*

  Lokacija: Nalazi se u jedinstvenom hotelskom kompleksu zajedno sa hotelom Porto Carras Grand Resort. Poseduju privatno pristaniste, 3 heliodroma i konjički centar. Smešten je na 150 metara od plaže i  nedaleko od Neos Marmarasa. Izgrađen je u obliku luksuznog broda. Jedan od najvećih i najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj. Nalazi se na poluostrvu Sitonija, 120 km od Soluna.

  Pročitaj više
 • Pefkohori – Philoxenia Spa Hotel 3*

  Lokacija: Philoxenia Spa Hotel se nalazi u centru Pefkohorija, na 50 m od plaže.

  Hotelski sadržaji: Gostima je na raspolaganju 24 h recepcija, sef na recepciji, restoran, bar i pool-bar, otvoreni bazen sa đakuzijem i ležaljkama, internet i Spa centar sa teretanom, animator za djecu i mini igralište

  Pročitaj više
 • Zakintos

  Zakintos

  Pročitaj više
Dinamik Turs - Turistička agencija