• Tivat – Hotel Kamelija 2*

  Lokacija:
  Vrlo skroman hotel. Nalazi se na oko 1.5 km od centra Tivta uz sopstvenu plažu.

  Hotelski sadržaji
  Restoran, noćni bar,otvoreni šank, na terasi, bazen za decu i odrasle, košarkaški i odbojkaški tereni.

 • Tivat – Hotel La Roche 4*

  Hotel La Roche je smešten na samo nekoliko koraka od mora. U pitanju je hotel koji je sinonim za hedonizam i zadovoljstvo i posebnu pažnju poklanja svakom gostu. Sagradjen je u klasičnom stilu sa modernim i luksuznim sizajnom enterijera u kome ćete uživati.

  Lokacija
  Ovaj luksuzni hotel se nalazi u samom srcu Tivta, na 30 minuta vožnje od aerodroma i 1 km udaljenosti od poznatog kompleksa Porto Montenegro.

 • Tivat – Hotel Magnolia 4*

  Lokacija:
  Hotel Magnolija je smešten u samom centru Tivta, na istoimenom centralnom gradskom trgu. Udaljen je svega 50 metara od gradske plaže i 200 metara od luke Porto Montenegro i na 3.5 km udaljenosti od aerodroma Tivat.

 • Tivat – Hotel Palma 4*

  Hotel Palma, kategorisan sa četiri zvezdice, nalazi se na samoj obali mora, u srcu Tivta, sa predivnim pogledom na Tivatski zaliv. Hotel u svojoj ponudi ima moderno opremljene i komforne sobe od kojih je većina sa pogledom na more ( standard, superior, junior suite ). Pored smeštaja, hotel Palma obezbeđuje i usluge banket i ketering servisa u nekoj od sala za sastanke i konferencije, koje su opremljene sa najsavremenijom tehničkom opremom. Takođe, hotel raspolaže restoranskom salom prijatnog ambijenta, pogodnom za organizaciju raznih svečanosti. Hotel nudi Spa centar usluge kako svojim gostima tako i posetiocima

  Tivat Palma Nova godina 2018.

 • Tivat – Hotel Pine 4*

  Lokacija
  Smešten u Boki Kotorskoj,pored same obale jadranskog mora, hotel nudi neverovatan pogled na Tivatski zaliv. Potpuno je renoviran 2014.godine i raspolaže svetlim sobama i udobnim apartmanima s pogledom na more ili okrenutim ka mirnoj zoni grada.

 • Tivat – Hotel Regent Porto Montenegro 5*

  Lokacija
  Hotel Regent Porto Montenegro je raskošni hotel izgradjen u renesansnom venecijanskom stilu i nalazi se u okviru luksuzne marine za jahte u Tivtu.

 • Tivat – Vile Park 2* – Bungalovi

  Sa hotelom Kamelija čini jedinstveni kompleks i svi sadržaji su im zajednički (recepcija, restoran, letnja bašta, sportski tereni, plaža i parking). Sobe su sa kupatilom i izuzetno skromne.

  Plaža
  Nalazi se u okviru kompleksa hotela. Delom je šljunkovita , a delom betonska. Korišćenje ležaljki i suncobrana se dodatno naplaćuje.

Dinamik Turs - Turistička agencija