• Pržno – Hotel HEC Residence 4*

  Lokacija
  Nalazi se   u Miločeru, jednom od najlepših delova crnogorske obale, čuvenom „kraljevskom“ letovalištu. Smešten u romantičnoj stenovitoj oblasti iznad magistralnog puta, hotel Residence je okružen šumom sa mnogim egzotičnim biljem i drvećem, poput libanskog kedra, tropske mimoze i agave. Udaljen je 200 m od peščane plaže „Pržno. Miločer je poznat kao mesto čiji bajkoviti pejzaž pruža nestvaran spokoj i opuštanje, a hotel Residence koji se nalazi u prirodnom okruženju, sa svojim osobljem, omogućava da odmor ostane u najlepšem sećanju.

 • Sutomore – Hotel Korali 2*

  Lokacija
  Neposredno uz šljunkovitu plažu smešten je ovaj hotelski kompleks paviljonskog tipa.

  Hotelski sadržaji
  Hotel raspolaže klimatizovanim pansionskim i a la carte restoranom, aperitiv barom, hotelskim sefom, internet vezom, poligonom za male sportove i rekreaciju i sopstvenim parkingom.

 • Sutomore – Hotel Sato 4* (ex Hotel Nikšić)

  Lokacija
  Hotel Sato Resort (bivši hotel Nikšić) nalazi se gotovo na samoj obali mora. Potpuno renoviran 2014.godine.

  Hotelski sadržaji
  U sastavu hotela nalazi se restoran, kafana i aperitiv bar, besplatan wireless internet u lobby baru, kao i sopstveni parking.

 • Sutomore – Južno More – Glavna zgrada 2*/Depandans 2*

  • Lokacija
   Hotelski kompleks Južno More smešten je na svega nekoliko metara od plaže u Sutomoru.
 • Sutomore – Vila Mare Mar 3*

  Lokacija
  Nalazi se na samoj obali mora u izdvojenom i jednom od najlepših delova koji se zove Zlatna Obala. Ispred je plavetno more a gusta šuma čempresa i borova u zaleđini. Vila raspolaže privatnom plažom a od sutomorske velike peščane plaže je udaljena svega 70m.

Dinamik Turs - Turistička agencija