• Nea Potidea – Hotel Istion Club 5*

  Lokacija: Nalazi se u severnom delu zapadne obale Kasandre na 2 km od mesta Nea Potidea i 4 km od gradića Nea Mudania,na 80-200m od plaže ( kompleks se sastoji iz više zgrada )u a izgrađen je u kamenu i staklu, modernom paviljon stilu.

  Hotelski sadržaji: U sklopu hotela je recepcija , lobi, restoran, a la carte restoran, mini market, TV sala,servis za pranje veša,  sportovi na vodi, teniski tereni, odbojka na plaži, mini klub i mini disko za decu,  spa centar..

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

 • Nea Potidea – Hotel Kassandra Mare 3*

  Lokacija: nalazi se na 50m od plaže, 2 km od mesta Nea Potidea i 4 km od Nea Mudania.

  Hotelski sadržaji: U sklopu hotela su restoran, dva bara, bazen, teretana i spa centar (uz doplatu). Ležaljke na plaži su besplatne za goste hotela, peškiri za plažu su besplatni za goste na usluzi „sve uključeno“.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

 • Nea Potidea – Hotel Pomegranate Wellness Spa Hotel 5*

  Lokacija: Hotel se nalazi na 80-200m od plaže ( kompleks se satoji iz više zgrada),1km od mesta Nea potidea,60km od Soluna.Kompletno je renoviran 2012.godine.Predstavlja spoj grčke tradicije sa modernim ambijentom.

  Hotelski sadržaji:  U sklopu hotela se nalazi recepcija,restoran,otvoreni bazen , dečiji bazen,igralište za decu,centralni bar, bar na bazenu,odbojka na plaži,stoni tenis,teniski teren,(uz doplatu),bilijar (uz doplatu)noćni klub,SPA centar i fitnes centar (uz doplatu), mini market,menjačnica,Wi Fi internet u javnim delovima hotela,animacioni programi,parking..Sve sobe imaju kupatilo sa fenom ,balkon ili terasu,klimu,SAT TV.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

 • Nea Potidea – Hotel Portes Beach 4*

  Lokacija: Nalazi se na severnom delu zapadne obale poluostrva Kasandra, 2 km od mesta Nea Potidea i 4 km od gradića Nea Mudania, na 80-200m od plaže ( kompleks se sastoji od više zgrada ).

  Hotelski sadržaji:  Hotel ima 183 sobe i sastoji se od glavne zgrade i nekoliko nižih zgrada, paviljonskog tipa, raspoređenih po kompleksu u kojima su smeštajne jedinice. Porodičan hotel, okružen je zelenilom i jedan je od retkih koji pruža malo prirodnog hlada na plaži.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

 • Nea Potidea – Hotel Potidea Palace Bomo Club 4*

  Lokacija: Ovaj luksuzni hotel se nalazi u Nea Potidei, na prevlaci izmedju dva zaliva, na 80-200m od plaže ( kompleks se sastoji iz više zgrada ).

  Hotelski sadržaj: Nudi vrhunski kvalitet, dobru lokaciju i izvanredan pogled na okolinu. U sklopu hotela je otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, 3 restorana i 3 bara, džakuzi, fitnes centar, kozmetički salon, masaža, sauna, spa centar, prodavnica i parking. Ležaljke i suncobrani su besplatni a peškir se dobija uz depozit.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

 • Sani – Hotel Porto Sani Vilages 5*

  Lokacija: Smeštajni objekat Porto Sani nalazi se na 80-250m od plaže ( kompleks se sastoji iz više zgrada ) u selu Sani i poseduje bazen u stilu lagune i spa sadržaje. U ponudi su elegantne sobe sa balkonom koji gleda na bazen, na vrt ili na Egejsko more.

   

Dinamik Turs - Turistička agencija