• Kotor – Boutique Hotel Hippocampus 4*

  Lokacija:
  Elegantan Butik hotel Hippocampus nalazi se u Starom gradu Kotora, koji je pod zaštitom UNESCO-a, u zgradi iz 17. veka, na samo par koraka od Crkve Svete Ane i Crkve Svetog Nikole. Glavne znamenitosti Kotora obuhvataju Katedralu Svetog Tripuna i utvrđenja koja se protežu dužinom od 4,5 km. Udaljen 6 min hoda od plaže

  Crna_Gora_Leto_2018.

 • Kotor – Hotel Allure Palazzi Kotor Bay 5*

  Luksuzni hotel Allure Palazzi Kotor Bay, hotel sa 5 zvezdica nalazi se u crnogorskom UNESCO zašticenom Bokokotorskom zalivu, sa marinom i privatnom plažom. Goste očekuje sofisticirano okruženje u kom se istorija i tehnologija susreću u harmoniji. Allure Palazzi Kotor Bay nudi izuzetno iskustvo u upečatljivoj oazi napravljenoj u stilu venecijanske arhitekture. Uređene da impresioniraju, dobro opremljene sobe, apartmani i vile predstavljaju savršen izbor za odmor ili medeni mesec.

 • Kotor – Hotel Cattaro 4*

  Hotel Cattaro je butik hotel koji se nalazi u samom srcu Kotora u staroj renoviranoj zgradi iz XVIII veka. Okružen prodavnicama, barovima, kafićima, restoranima, noćnim klubovima, hotel Cattaro je odlično mesto da se opustite, odmorite i provedete pored mora uz bogat noćni život.

  Crna_Gora_Leto_2018.

 • Kotor – Hotel Forza Mare 5*

  Lokacija
  Hotel Forza Mare je jedan od prvih dizajn hotela na ovim prostorima. Ovaj porodični butik hotel nalazi se 3 kilometra od starog grada Kotora, u malom naselju Dobrota, na rivi Bokokotorskog zaliva. Ovaj hotel sa pet zvezdica, luksuzno uređen nudi toplu, intimnu i prijateljsku atmosferu i mesto gde gosti mogu naći sve što odgovara njihovim potrebama.

  Crna_Gora_Leto_2018.

 • Kotor – Hotel Marija 3*

  Lokacija
  Nalazi se unutar zidina starog grada Kotora,grada sa UNESCO-ve liste svetske prirodne i kulturne baštine. Smešten u baroknoj gradjevini u kojoj je svojevremeno odseo austrijski car Franjo Josif. Jedinstveni enterijer ostvaren izuzetnim majstorskim ručnim radom u punoj hrastovini odiše toplinom i otmenošću. Jedinstvena ponuda je oplemenjena hotelskim standardima tri zvezdice.

  Crna_Gora_Leto_2018.

 • Kotor – Hotel Marija II 3*

  Lokacija
  Tek na koju stotinu metara od zidina Starog grada,skoro na samom ulazu u Dobrotu iz pravca Kotora,u najblizem susedstvu crkve Sv.Matije, smešten je hotel Marija II. Novoizgradjeno moderno zdanje udaljeno je od mora tek nekih tridesetak metara.

  Crna_Gora_Leto_2018.

 • Kotor – Studio Apartmani Radanović

  Lokacija
  Smešteni na 30 metara od Kotorskog zaliva. Deo su hotela Marija 2.

  Crna_Gora_Leto_2018.

Dinamik Turs - Turistička agencija