• Igalo – Apartmani Novi 4*

  Lokacija
  Apartmani “Novi” se nalaze u turističkom mestu Igalu (Herceg Novi) na samom ulazu u Bokokotorski zaliv, na 200 metara od mora i 300 metara od poznatog rehabilitacionog centra “Institut Dr. Simo Milošević”.

  Igalo, Novi apartmani Šajo, leto 2017.

 • Igalo – Hotel Lighthouse 2*

  Lokacija
  Nalazi u centru Igala, udaljen 50 m od Jadranske magistrale i nepunih 100 m od obale mora. Zbog svoje pozicije i sadržaja, idealan je za goste koji žele da im je sve na dohvat ruke.  U neposrednoj blizini nalaze se brojni restorani, suvenir šopovi, prodavnice. Za goste koji žele aktivan odmor postoji mogućnost organizovanja brojnih izleta.

 • Igalo – Hotel Mediteranski Centar 3*

  Lokacija
  Mediteranski centar je raskošno zdanje rasprostranjeno na 50 000 m2, koje samo šetalište deli od peščane plaže. U potpunosti klimatizovano, sa komfornim sobama i apartmanima sa balkonima.

  Hotelski sadržaji
  U okviru ovog objekta Institut Igalo raspolaže sa brižljivo planiranim terapijskim prostorom, poliklinikom, specijalističkim ambulantama i laboratorijom. Hotel poseduje dva restorana i četiri aperitiv bara.

  Igalo, hotel Mediteranski Centar, leto 2017.

 • Igalo – Hotel Novi 3*

  Lokacija
  Hotel Novi u Igalu, nalazi se u neposrednoj blizini poznatog Zdravstvenog centra Igalo ( istitut Simo Milošević). More i peščana plaža sa lekovitim blatom udaljeni su 150 metara od hotela ;

  Hotelski sadržaji
  Restoran s terasom, besplatan Wi-Fi je dostupan u svim javnim prostorima, room service. Hotel nudi punu uslugu za osobe s invaliditetom: pristupne rampe na stepenicama, lift i prilagođenu opremu u sobama.

 • Igalo – Hotel Palmon Bay Spa 4*

  Smešten na samoj obali mora, u Igalu. Povezan je sa jedinstvenim prirodnim ambijentom Bokokotorskog zaliva.

  Lokacija
  Palmon Bay Spa 4 * ( ex hotel Centar) je novi moderan hotel u Igalu, nalazi se u blizini same  morske obale i sopstvene plaže.

Dinamik Turs - Turistička agencija