• Bar – Hotel Princess 4*

  Lokacija: smešten je u najatraktivnijem delu grada Bara, uz šetalište pored mora, okružen zelenilom, muzejskim kompleksom i sportskim terenima.

  Hotelski sadržaji: u restoranima gosti mogu uživati crnogorskim i internacionalnim specijalitetima, kvalitetnim pićima, uz dobru uslugu. Lobby i Piano bar su prijatna mesta za odmor uz piće i razgovor sa poslovnim partnerima, a u Pool baru..

 • Budva – Hotel Morgen 3*

  Lokacija:
  Sagrađen davne 1934. godine hotel Mogren je neprikosnoveni turistički simbol Budve. Smešten je preko puta zidina Starog grada, a ime je dobio po obližnjoj, nalepšoj budvanskoj plaži. Za većinu meštana i turista, nezamisliva je blistava budvanska zora bez jutarnje kafe u gradskoj kafani ovog hotela.  Toplina koja već decenijama karakteriše ambijent i uslugu „Mogrena“ i danas osvaja nove posetioce Budve. Hotel Mogren je autentičan gradski hotel.

 • Budva – Hotel Turističko Naselje Slovenska Plaža 3+*/4*

  Lokacija
  Hotel je smešten u bujnom zelenilu Herceg Novog, uz samu obalu, na šetalištu Pet Danica.

  Hotelski sadržaji
  Hotel ima  sopstvenu plažu opremljenu plažnim mobilijarom sa svim potrebnim sadržajima (dodatno se naplaćuje).

 • Crna Gora – Hotel Iberostar 4*

  Lokacija
  Nalazi se na samoj obali kristalno čistog mora u lepom, mirnom i romantičnom primorskom mestu Njivice. Smešten je blizu ulaza u Boku Kotorsku, najlepši zaliv Mediterana i najjužniji fjord Evrope, naspram šestovekovnog grada Herceg Novog. Spoj elegancije koju pruža hotel, visok kvalitet usluga i ljupkost prirodnog ambijenta čini Iberostar hotel pravim biserom Boke Kotorske. Hotel je utonuo u bujni i živopisni park. Smešten između morske obale i podnožja brda Kobila, na mestu gde se mešaju morski vazduh i opojni mirisi mediteranskog rastinja. Posmatranju izlaska sunca ili meseca je privilegija boravka u našem hotelu

 • Herceg Novi – Hotel Plaža 2*/3*

  Lokacija
  Hotel je smešten u bujnom zelenilu Herceg Novog, uz samu obalu, na šetalištu Pet Danica.

  Hotelski sadržaji
  Hotel ima  sopstvenu plažu opremljenu plažnim mobilijarom sa svim potrebnim sadržajima (dodatno se naplaćuje).

 • Herceg Novi – Hunguest Hotel Sun Resort 4*

  Lokacija: U gustoj mediteranskoj vegetaciji palmi i oleandera neposredno pored šetališta, na obali mora, smešten je ovaj hotelski kompleks.

 • Petrovac – Hotel Castellastva 4*

  Lokacija:
  Nalazi se u malom primorskom gradu Petrovcu, okružen raskošnim zelenilom bujnog mediteranskog rastinja, u blizini plaže. Hotel je 2014. godine potpuno renoviran i sada je jedan od najbolje opremljenih hotela u svojoj kategoriji u Crnoj Gori.

 • Petrovac – Hotel Palas 4+*

  Lokacija:
  Nalazi se na samoj obali mora, u zaleđu gradske plaže Petrovac i sinonim je za kvalitet i ugodan odmor.
  Izgrađen 1983. godine, hotel Palas je u potpunosti renoviran 2011. godine. Obogaćen je novim hotelskim sadržajima i novim welnes & spa centrom. S obzirom na poziciju i unutrašnju opremljenost, hotel je idealan za porodične odmore. Moderno osmišljen hotel prostire se na 5 spratova. Hotel ima tri lifta.

 • Sutomore – Hotel Korali 2*

  Lokacija
  Neposredno uz šljunkovitu plažu smešten je ovaj hotelski kompleks paviljonskog tipa.

  Hotelski sadržaji
  Hotel raspolaže klimatizovanim pansionskim i a la carte restoranom, aperitiv barom, hotelskim sefom, internet vezom, poligonom za male sportove i rekreaciju i sopstvenim parkingom.

Dinamik Turs - Turistička agencija