• Agia – Santa Beach 4*

  Lokacija: Ovaj hotel je poznat među našim turistima zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta, kao i odlične lokacije. Smešten je na obali, od plaže nagrađene “plavom zastavicom” deli ga samo ulica (oko 50 m), dok je od Soluna udaljen 20 kilometara.

  Hotelski sadržaji:  Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen (ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži su besplatni za goste hotela), bar na bazenu, a la cart restoran i besplatan bežični internet.

   

  AGIA TRIADA – RANI BUKING 2018 CENOVNIK 7

 • Agia – Sun Beach 4*

  Lokacija: Nalazi se u Agia Triadi, oko 200 metara od plaže. Okružen je zelenilom i privatnim kućama. Idealan je za boravak porodica sa decom jer spada u varijantu mirnijeg odmora.Udaljen je od centra Soluna oko 20 km i povezan je sa njim linijom gradskog saobraćaja.

  Hotelski sadržaji: U sklopu hotela je restoran u kom se obroci serviraju po principu švedskog stola, bar, bazen, parking i plaža na kojoj su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.

  Smeštaj: Sobe su moderno uredjene i sve imaju terasu,klima uredjaj, TV, kupatilo sa fenom, mini bar i pristup internetu.

  Plaža: peščana.

  Usluga: polupansion doručak i večera – švedski sto (smoposluživanje).

  AGIA TRIADA – RANI BUKING 2018 CENOVNIK 4 -27.11.2017

   

 • Hanioti – Hotel Calypso 2*

  Lokacija: Mali hotel, izgrađen u tradicionalnom grčkom stilu, nalazi se 50m od turističkog mesta Haniotija i oko 400 m od plaže.

  Hotelski sadržaji: U sklopu hotela nalaze se recepcija, restoran, lobi, bar i sefovi na recepciji (uz doplatu). Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni za goste hotela.

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

   

 • Neos Marmaras – Hotel Porto Carras Meliton Beach 5*

  Lokacija: Nalazi se u jedinstvenom hotelskom kompleksu zajedno sa hotelom Porto Carras Grand Resort. Poseduju privatno pristaniste, 3 heliodroma i konjički centar. Smešten je na 150 metara od plaže i  nedaleko od Neos Marmarasa. Izgrađen je u obliku luksuznog broda. Jedan od najvećih i najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj. Nalazi se na poluostrvu Sitonija, 120 km od Soluna.

  HALKIDIKI – SITONIJA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 2 – 15.11.2017

 • Pefkohori – Nutford Vila

  Lokacija: Nalazi se na Kasandri, u mestu Pefkohori, na 800m od plaže.

   

   

  HALKIDIKI – KASANDRA RANI BUKING 2018 CENOVNIK 5 -29.11.2018

 • Sarti – Hotel Studios Agni on the Beach

  Lokacija: Hotel se nalazi u novom delu mesta Sarti, na samo 20m od plaže, i 800m od centra. Autobuska stanica koja obezbeđuje vezu sa nekoliko delova ove oblasti udaljena je 50 metara

  Hotelski sadržaji: Poseduje recepciju, bar, snek bar, baštu sa igralištem za decu.

  Smeštaj: Svi studiji sadrže kupatilo sa fenom za kosu, čajnu kuhinju, trpezarijski sto, SAT TV, balkon, klimu, internet.

  Dvokrevetni studio sadrži francuski ležaj.

  Porodični studio pored francuskog ima dva single kreveta. Veličine su 28m2.

  Usluga: Noćenje sa doručkom

Dinamik Turs - Turistička agencija