Krf – Manastiri Meteora – Ostrvo Vido – Solun

Šifra putovanja: 000125
5 DANA - 3 NOĆENJA
Kategorija
 • krf
 • Monastery of Roussanou
 • solun 1
 • solun 2
 • solun 3
 • solun 4
 • solun
 • solun 5
 • krf 1
 • krf 2
 • krf 3

 

CIJENA ARANŽMANA  330 KM
TERMINI 01.07. – 05.07.2020.
ARANŽMAN OBUHVATA
Prevoz udobnim turustičkim autobusom po programu putovanja
2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* na Krfu
1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Paraliji
Ulaznica na Meteore
Usluge stručnog vodiča na našem jeziku,tokom trajanja putovanja i razgledanja znamenitosti
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Boravišna taksa,plaća se na licu mjesta (1,50 eura po noćenju,po osobi)
Troškovi trajekta (Igumenica – Krf – Igumenica – oko 15 Eura po osobi,plaća se na licu mjesta)
Povratna karta za brodić za  izlet na ostrvo Vido (oko 5 eura) plaća se na licu mjesta
Putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno, ali se preporučuje) (10 KM po osobi, osobe starije od 65 godina plaćaju 20 KM po osobi)

 

PLAĆANJE U JEDNAKIM MJESEČNIM RATAMA zaključno sa 01.08.2020.g.

 1. PREDUGOVORNO OBAVJEŠTAVANJE:

Uplata prve rate i potpisivanjem standardnog ugovora – potvrde o putovanju, svojim potpisom u ime svih putnika iz ugovora (putnik) potvrđuje da je upoznat sa  opštim uslovima putovanja, koji se nalaze na zvaničnoj stranici organizatora putovanja www,dinamikturs.com, program putovanja, te da ih u cjelosti prihvata, kao i da su upoznati sa fakultativnim izletima i putnim osiguranjem. Prije zaključivanja ugovora, organizator može u svako doba izmjeniti opis svojih usluga u programu, a putnik o istim treba biti obaviješten prije sklapanja ugovora – potvrde. Kupovinom jednog od aranžmana zasnivate pravni odnos sa turističkom agencijom Dinamik turs d.o.o. Brčko. Na ugovoru-potvrdi, potpisujete klauzulu (upoznat sam sa opštim uslovima putovanja) i tada prihvatate ove uslove koje su za Vas kao i za Dinamik turs pravna obaveza.

OTKAZ ARANŽMANA OD STRANE PUTNIKA: Aranžman se može otkazati isključivo lično u agenciji i pod sljedećim uslovima;

 • za otkaz do 30 dana prije početka aranžmana zadržava se 5% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 29-20 dana prije početka aranžmana zadržava se 10% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 19-11 dana prije početka aranžmana zadržava se 30% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 10-8 dana prije početka aranžmana zadržava se 40% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 7-4 dana prije početka aranžmana zadržava se 50% od cijene aranžmana po osobi
 • za otkaz 3-0 dana prije početka aranžmana zadržava se 100% od cijene aranžmana po osobi

Za promjenu aranžmana važe isti uslovi kao i za otkaz aranžmana. U koliko kupac aranžmana odustane od istog nakon početka realizacije programa, zadržava se puni iznos aranžmana po osobi. U slučaju nepredviđenih okolnosti (smrtni slučaj, užeg člana porodice, lična bolest…) kupac je dužan da podnese odgovarajuće dokaze. U takvim slučajevima kupac ne plaća odštetu prema navedenoj skali, nego plaća samo stvarne, odnosno učinjene troškove agenciji.

NAPOMENE  U VEZI REDOSLIJEDA SJEDENJA U AUTOBUSU

 • Redoslijed sjedenja u autobusu se isključivo pravi prema datumu prijave.
 • Birano sjedište u II i III redu se doplaćuje po cijeni od  40,oo KM po osobi
 • u IV i V redu po cijeni od 30,oo KM po osobi.
 • Doplata za dodatno sjedište 100 KM

1. DAN – 01.07.2020.- srijeda

Polazak iz  Doboja u 17:00, iz Modriče u 18:00 h. Putovanje kroz Srbiju i Makedoniju sa usputnim pauzama po potrebi.

2. DAN – 02.07.2020.- četvrtak

U jutarnjim časovima, prelazak graničnog prelaza Evzoni i ulazak u Grčku. Nakon graničnih formalnosti, nastavak putovanja kroz Grčku do lučkog grada Igumenica, gdje se ukrcavamo na trajekt za Krf. Po dolasku, smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN – 03.07.2020. – petak

Doručak. Polazak na cjelodnevno razgledanje grada i značajnih lokaliteta vezanih za boravak srpske vojske na ostrvu Krf. Odlazak do centra grada Krfa i obilazak: Liston – jedan od najvećih trgova na Balkanu, hotel „Bella Venezia“, posjeta srpskoj kući koja čuva od zaborava uspomene na boravak srpskih vojnika i srpske vlade na ovom grčkom ostrvu. Iz gradske luke uputićemo se brodićem (karta nije uključena u cijenu) ka ostrvu VIDO i Mauzoleju srpskih vojnika u kojem se nalazi preko 3000 grobnica.

Od kustosa mauzoleja ćemo čuti dirljivu priču o sudbini srpskih ratnika, takođe će nam pokazati  pravac u kojem se, tamo gdje se dodiruju nebo i more, nalazi “Plava grobnica”. Po završenoj posjeti, povratak brodićem na obalu. Odlazak do mjesto GUVIJA u kojem je boravila srpska  vojska, odnosno na kojem se iskrcala tokom evakuacije sa albanske obale. Slijedi povratak u grad Krf. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN – 04.07.2020. – subota

Doručak. Napuštanje hotela oko 09:00h. Odlazak u luku Krf i ukrcavanje na trajekt. Iskrcavanje u Igumenici i nastavak putovanja autobusom, ka manastirskom kompleksu „Meteora“ Na visokim stijenama u nestvarnom pejzažu nalaze se čuveni manastiri Meteori.

Ni na nebu ni na zemlji, ovaj jedinstveni manastirski kompleks,najveći je i najznačajniji u Grčkoj, odmah poslije Svete Gore. Posjeta manastiru Veliki Meteor. Po završenoj posjeti,nastavak putovanja do Paralije. Dolazak u poznato ljetovalište Paraliju, u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Noćenje.

5. DAN – 05.07.2020. – nedjelja

Doručak. Polazak iz Paralije u 08:30h. Odlazak u Solun. Razgledanje grada iz autobusa, sa osvrtom na najznačajnije znamenitosti iz različitih perioda grčke istorije: BIJELA KULA, SPOMENIK ALEKSANDRA MAKEDONSKOG, MUZEJ VIZANTIJSKE KULTURE, ULICA EGNACIA u kojoj se nalaze važniji spomenici: ROTONDA, GALERIJEV SLAVOLUK, ARISTOTELOV TRG, CRKVA SV. SPASA ANASTASIA, BEGOV HAMAM, HADŽIBEGOVA DŽAMIJA, TRG DEMOKRATIJE VARDARI, SPOMENIK KRALJU KONSTANTINU, CRKVA SV.DIMITRIJA, zaštitnika grada Soluna. Posjeta „Zejtinliku“. U sklopu groblja smešteni su grobovi srpskih, francuskih, italijanskih, engleskih i ruskih vojnika poginulih u borbama i proboju Solunskog fronta. Po završenoj posjeti, slobodno vrijeme u Solunu do 15:00h kada je predviđen polazak ka BiH. Dolazak u BiH oko 03:00 h.

Cijena:330 KM

Rezerviši putovanje

Ukupno
  × KM330 = KM330

Ili

Dinamik Turs - Turistička agencija