Venecija i Verona

Šifra putovanja: 0102
3 DANA - 1 NOĆENJE
Kategorija
 • Carnevale-venezia
 • couple-in-follow-me-to-pose-in-front-of-rialto-bridge-venice-900
 • safe_image (24)
 • safe_image (27)
 • venecija-rijeka-karneval (1)
 • 25073935_m
 • Verona
 • Verona trg
 • Verona ulice
 • Juliet Capulet’s balcony in Verona, Italy and statue
 • Verona San-Zeno
 • Verona pizza
 • Verona Arena

Dan zaljubljenih u Veroni i karneval U Veneciji

Venecija je jedinstven grad na svijetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću rijeke Brente u Venecijanskoj laguni, sa kanalima umjesto ulica. Venecija je poznata kao Grad mostova a ukupno ih ima 417, u samom gradu ima 350 gondola a tradicija nalaže da se par koji se vozi u gondoli mora poljubiti ispod svakog mosta kako bi vječno ostali zaljubljeni. Prilika da obiđete i vidite znamenitosti kao što su Duždeva palata, Most uzdaha, trg Sv. Marka sa bazilikom Sv. Marka, Zvonik, Astronomski sat, most Rialto u vrijeme karnevala koji datira još vremena Renesanse je neprocjenjivo iskustvo!

CIJENA ARANŽMANA CIJENA 159,00 KM
TERMIN 14.02. – 16.02.2020.
ARANŽMAN OBUHVATA
Prevoz udobnim turističkim autobusom 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3*u Lido di Jesolu
Posjete i razgledanja Verone sa vodičem Organizacija putovanja
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Brodska karta i boravišna taksa za Veneciju – 20 € Putno osiguranje 4 KM
Boravišna taksa – plaća se na recepciji hotela

Verona je grad najpoznatiji po tome što je bio mesto zbivanja Šekspirove tragedije ’’Romeo i Julija’’. Iako se nalazi blizu Venecije, koja je popularnija kao turistička destinacija, mnogi smatraju Veronu opuštenijim i prijatnijim mjestom za posjetu. To je jedna od glavnih turističkih destinacija u sjevernoj Italiji, zahvaljujući svojoj umetničkoj baštini, nekolicini sajmova koji se održavaju jednom godišnje, nastupima i operama, poput lirske sezone u Areni, drevnom amfiteatru koji su podigli Rimljani.

 MOGUĆNOST PLAĆANJE NA 3 RATE PO 53 KM.

1

Dan 1. – 14.02.2020.

Polazak iz Bijeljine  u 21:30h.iz Brčkog  u 22:30h, iz Šamca u 23:30h. Putovanje kroz Hrvatsku ,Sloveniju i Italiju,ka Veroni. Noćna vožnja,sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

2

Dan 2. – 15.02.2020.

Po dolasku, pješačko razgledanje grada sa vodičem. Pored priče o zabranjenoj  ljubavi Romea i Julije, obići ćemo PIAZZU DEI SIGNORI – PIAZZU DELLE ERBE – JULIJINU KUĆU – PIAZZU BRA – ARENU DI VERONA. Nakon razgledanja slijedi slobodno vrijeme  za  uživanje u  najromantičnijem gradu na svijetu, čiji korijeni datiraju još iz doba antičkog Rima. Oko 14:00h. Okupljanje grupe i polazak ka lido di Jesolu. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3

Dan 3. – 16.02.2020.

Doručak u 08:00 h. Pakovanje stvari u autobus i polazak ka Veneciji. Dolazak u luku Punta Sabioni u jutarnjim satima. Trnsfer brodom do istorijskog centra Venecije. Po dolasku slijedi organizovani obilazak i razgledanje  sa vodičem: Duždeva palata, Most uzdaha, trg Sv. Marka sa bazilikom Sv. Marka, Zvonik, Astronomski sat, most Rialto… Slobodno vrijeme na  Trgu Svetog Marka gdje se održava svečanost venecijanskog karnevala. Program dešavanja na karnevalu možete pogledati na  www.carnevale.venezia.it. Oko 15:30h okupljanje grupe i polazak ka BiH.

Očekivani dolazak u BiH oko ponoci.

Cijena:159 KM

Rezerviši putovanje

Ukupno
  × KM159 = KM159

Ili

Dinamik Turs - Turistička agencija