O nama

Dinamik-turs je osnovan 1990. godine kao preduzeće za turizam, trgovinu i saobraćaj, te preregistrovan 2002. godine u Društvo sa ograničenom odgovornošću za turizam, trgovinu i saobraćaj.

Za proteklih 20 godina urađeno je mnogo u cilju razvoja turističke djelatnosti i sticanja imidža savremene firme kroz kvalitetan rad i kvalitetno pružanje usluga korisnicima kao i u školovanju kadrova.

Danas “Dinamik-turs” ima 3 agencije, u Brčkom, Bijeljini i Doboju, 10 zaposlenih školovanih radnika koji su osposobljeni za pružanje kompletnog turističkog servisa.

Organizacija putovanja, pružanje turističkih usluga i servisa je naša jedina profesija i to već više do 20 godina.

Veliko iskustvo i naši kvalitetni dugogodišnji partneri su Vam na raspolaganju. Iza svih ponuđenih programa, rezervacija i povoljnih cijena stoji kvalitet.

Naša velika želja da Vam ponudimo najbolje destinacije i da odmor sa nama predstavlja pravo zadovoljstvo, iziskuje neprestano angažovanje na svim važnim međunarodnim skupovima i sajmovima.

“Dinamikturs” je dobitnik mnogobrojnih nagrada i priznanja koje nas još više obavezuju da unaprjeđujemo naš rad kako bi Vam raznovrsnom ponudom, cijenama i kvalitetom omogućili da vam putovanje i odmor sa nama bilo gdje u svijetu predstavlja jedinstveno uživanje.

Dinamik-turs je Član UTABiH, IATA, BAFTA kao i mnogih drugih udruženja….

Da li ste znali?
• Da Dinamik-turs nudi smještaj u preko 75.000 hotela širom svijeta?
• Da Vam je na raspolaganju preko 480 hotelskih lanaca?
• Možete izabrati jednu od 10.000.000 hotelskih tarifa širom svijeta?
• RENT-A-CAR širom svijeta!

Dinamik Turs - Turistička agencija