• Hanioti – Grandotel Hotel 4*

  Lokacija: Hotel se nalazi na samoj plaži, blizu parka, 100 m od centa Haniotija i 115 km od aerodroma u Solunu.

  Hotelski sadržaji: Hotel raspolaže sa 135smeštajnih jedinica koje su raspoređene u dva krila. Svaka soba sadrži balkon, klima uređaj, telefon, frižider, SAT TV, fen za kosu u kupatilu, sef (uz doplatu), Wi-Fi besplatno.

  Pročitaj više
 • Kalitea – Athos palace 4*

  Lokacija: Smešten na 150m od plaže, na istočnoj obali Kasandre, 2 km od letovališta Kalitea. Nalazi se između hotela Pallini Beach i Theophano Imperial Palace, sa kojima deli prelepi vrt.

  Pročitaj više
 • Kalitea – Pallini Beach 4*

  Lokacija: Pallini Beach pripada lancu G hotela i nalazi se 100m od plaže, u kompleksu okruženom zelenilom, na udaljenosti oko 2 km od gradića Kalitea.

  Hotelski sadržaji: Poseduje sopstvenu plažu, recepciju, restoran, parking, bazen, bežični internet u lobiju ( uz doplatu ), mini market, animaciju, igralište za decu, bar na bazenu, bar na plaži, noćni klub. Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni a na plaži se naplaćuju.

  Pročitaj više
 • Metamorfozis – Hotel Simeon 3*

  Lokacija: Simeon Hotel se nalazi u centru letovališta, Metamorfosis, 26 km od Neos Marmarasa i 100 km od Soluna. Ovaj skroman porodični hotel svojim gostima nudi mir i opuštanje na oko 100m od plaže.

  Hotelski sadržaji: Sve sobe i apartmani su rasporedjeni u tri zgrade. Gostima su na raspolaganju lobi, recepcija, restoran, bazen sa delom za decu,sef na recepciji(uz doplatu), wi fi internet u javnim delovima (uz doplatu). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu,a na plaži se doplaćuju.

  Pročitaj više
 • Neos Marmaras – Hotel Porto Carras Meliton Beach 5*

  Lokacija: Nalazi se u jedinstvenom hotelskom kompleksu zajedno sa hotelom Porto Carras Grand Resort. Poseduju privatno pristaniste, 3 heliodroma i konjički centar. Smešten je na 150 metara od plaže i  nedaleko od Neos Marmarasa. Izgrađen je u obliku luksuznog broda. Jedan od najvećih i najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj. Nalazi se na poluostrvu Sitonija, 120 km od Soluna.

  Pročitaj više
Dinamik Turs - Turistička agencija