Milano i romantična jezera Italije

Šifra putovanja: 020502018
4 dana - 2 noćenja
  • milano torino putovanje dinamik turs
  • milano torino putovanje dinamik turs (2)
  • milano torino putovanje dinamik turs (3)
  • milano torino putovanje dinamik turs (6)
  • milano torino putovanje dinamik turs (7)
  • Milan-Cathedral-Duomo-di-Milano-one-of-the-largest-churches-in-the-world

Milano – drugi najveći grad Italije i prijestonica Lombardije, najveći industrijski centar Italije, privredno srce Italije, ali i jedan od napoznatijih centara mode u svijetu, grad koji svojim brojnim modnim revijama utiče na stil cijele Evrope. Ovaj fantastični grad je sačuvao svoju srednjovjekovnu dušu sa svojim svjetski poznatim građevinama – opera „Skala” i gotska katedrala „Duomo”. Uz veliko arhitektonsko i umjetničko nasljeđe za uživanje u srcu grada, dosta vremena potrošićete i na dobar shopping u kojem Vas čekaju modne marke poput Prade, Armanija, Versaćija, Dolče i Gabana ili Gučija.

CIJENA ARANŽMANA 279 KM
TERMIN 29. 04. – 02. 05. 2018.
ARANŽMAN OBUHVATA
Prevoz udobnim turističkim autobusom po programu
2 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Milanu
Posjete i razgledanja po programu
Organizacija i realizacija putovanja
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Fakultativni  izlet  na jezero Komo (15€)
Boravišna  taksa (plaća se na recepciji hotela)
Putničko osiguranje (7 KM)

 

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA 3 RATE

Dvije rate do polaska i jedna rata po povratku sa putovanja

Rezervacija i uplata  1. rate  u iznosu od 93 KM do 27.03.2018.

NAPOMENA: Ukoliko putnik uplati prvu ratu a zatim želi odustati od putovanja,bez opravdanih razloga,povrat uplaćenih sredstava neće biti moguć. Opravdanim razlogom smatra se: bolest,povrede ili smrtni slučaj,za koje se mora predočiti dokaz o istim.

1. Dan – 29.04.

Polazak iz Bijeljine u 18:15h,iz Brčkog u 19:30. Iz Doboja u 19:00h,iz Modriče u 20:00h,iz Šamca  20:40. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju,sa usputnim pauzama po potrebi  grupe.

2. Dan – 30.04.

U jutarnjim satima,dolazak u Sirmione, grad na obali jezera Garda, za koga kažu da je „najdekadentniji grad na svijetu, koji  liječi i najteže bolesti duše“. Razgledanje živopisnog  mjesta na jezeru; ostaci rimskih  termi i vila, tvrđava moćne porodice de la Skala, šarmantne tratorije… Razlog su što Sirmione i danas posećuju i nastanjuju mnoga slavna imena. Slobodno vrijeme za kafu ili šetnja i uživanje u čarima jednog od najljepših jezera u Evropi. Nastavak putovanja ka Milanu. Po dolasku u Milano, odlazak na razgledanje grada, sa vodičem. Grad mode, grad kulture, grad umjetnosti, grad blještavila – sve je to Milano u jednom. Biser sjeverne Italije i pokrajine Lombardije. Simbol Milana svakako je Duomo, četvrta najveća katedrala u svijetu sa šiljastim tornjem na vrh  kojeg se nalazi zlatna statua Djevice Marije, zaštitnice grada, a tu je i čuvena operska kuća poznatija pod imenom „Milanska Scala“koja i dalje njeguje tradicionalnu operu. Po završenom razgledanju, odlazak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. Dan – 01.05.

Doručak. Fakultativno, poludnevni izlet u  na jezero Komo, koje se smatra najljepšim jezerom Evrope. Zbog njegove nestvarne ljepote, bilo da je ona djelo prirode ili ljudskih ruku, ovde vlada posebna atmosfera koja od starog Rima do danas, neodoljivo privlači vladare, aristokratiju, umjetnike i sve ostale sanjare i romantičare ovog svijeta. U toku  boravka na jezeru Komo,posjećuje se i   grad Komo (Como).Po završenom razgledanju, povratak u Milano.

Dio grupe koji ne ide na fakultativni izlet, ostaje u Milanu gdje će im  se kasnije pridružiti i dio grupe koji bude išao na izlet. Slobodno vrijeme u gradu. Oko 17:00h povratak u hotel. Noćenje.

4. Dan- 02.05.

Doručak. Napuštanje hotela u 08:30h. Odlazak u centar grada. Slobodno vrijeme za individualno razgledanje ili šoping. Oko 11:30h okupljanje putnika i polazak ka Palmanovi. Sobodno vrijeme za šoping do 18:30h, kada je predviđen polazak  ka BiH. Dolazak u ranim jutarnjim satima.

Cijena:279 KM

Rezerviši putovanje

Ukupno
  × KM279 = KM279

Ili

Dinamik Turs - Turistička agencija