Karneval u Veneciji i Rijeci

Šifra putovanja: 0102
3 DANA - 1 NOĆENJE
Kategorija
  • couple-in-follow-me-to-pose-in-front-of-rialto-bridge-venice-900
  • safe_image (24)
  • safe_image (27)
  • venecija-rijeka-karneval (2)
  • venecija-rijeka-karneval (3)
  • venecija-rijeka-karneval (4)

Karneval u Veneciji i Rijeci

Venecija je jedinstven grad na svijetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću rijeke Brente u Venecijanskoj laguni, sa kanalima umjesto ulica. Venecija je poznata kao Grad mostova a ukupno ih ima 417, u samom gradu ima 350 gondola a tradicija nalaže da se par koji se vozi u gondoli mora poljubiti ispod svakog mosta kako bi vječno ostali zaljubljeni. Prilika da obiđete i vidite znamenitosti kao što su Duždeva palata, Most uzdaha, trg Sv. Marka sa bazilikom Sv. Marka, Zvonik, Astronomski sat, most Rialto u vrijeme karnevala koji datira još vremena Renesanse je neprocjenjivo iskustvo!

CIJENA ARANŽMANA CIJENA 156,00 KM
TERMIN 01.03. – 03.03.2019.
ARANŽMAN OBUHVATA
Prevoz udobnim turističkim autobusom 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3*u Lido di Jesolu
Posjete i razgledanja sa vodičem Organizacija putovanja
ARANŽMAN NE OBUHVATA
Brodska karta za Veneciju – 15€ Putno osiguranje
Boravišna taksa –plaća se na recepciji hotela

Rijeka je administrativno i kulturno središte Primorsko-goranske županije i treći grad po veličini u Hrvatskoj. Kao malo koji grad na svijetu, Rijeka u svojem imenu nosi simbol vode. Korzo, Trsatski kašte, katedrala sv. Vida, gradski toranj i tržnica su samo neka od mjesta koja treba vidjeti. Riječki karneval važi za najveći i najljepši karneval u Hrvatskoj koji se može teško riječima opisati. Njega treba doživjeti i proživjeti u karnevalskim svečanostima i prisustvovati Međunarodnoj karnevalskoj povorci koja je kruna karnevalskih svečanosti.

Rezervacija i uplata prve rate do 12.01.2019.

 

1

Dan 1. – 01.03.2019.

Polazak iz Bijeljine  u 23:00h, iz Brčkog  u 23:50h i iz Šamca u 24:45. Putovanje kroz Hrvatsku i Sloveniju ka Veneciji. Noćna vožnja, sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

2

Dan 2. – 02.03.2019.

Dolazak u luku Punta Sabioni u jutarnjim satima. Transfer brodom iz luke Punta Sabioni, do istorijskog centra grada. Po dolasku sledi organizovani obilazak i razgledanje sa vodičem: Duždeva palata, Most uzdaha, trg Sv. Marka sa bazilikom Sv. Marka, Zvonik, Astronomski sat, most Rialto. Slobodno vrijeme na  Trgu Svetog Marka gdje se održava svečanost venecijanskog karnevala. Program dešavanja na karnevalu možete pogledati na www.carnevale.venezia.it Oko 15:00h okupljanje grupe i polazak ka Lido di Jesolu. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3

Dan 3. – 03.03.2019.

Doručak. Odjava iz hotela i polazak ka Rijeci. Riječki karneval važi za najveći i najljepši karneval u Hrvatskoj, koji se može teško riječima opisati. Njega treba doživjeti i proživjeti. Po dolasku u Rijelu, slijedi slobodno vrijeme za uživanje u karnevalskim svečanostima i prisustvovanje Međunarodnoj karnevalskoj povorci, koja je kruna karnevalskih svečanosti. Oko 15:00h okupljanje putnika i polazak ka BiH. Očekivani dolazak u BiH oko 22:00h.

Cijena:156 KM

Rezerviši putovanje

Ukupno
  × KM156 = KM156

Ili

Dinamik Turs - Turistička agencija