Grčka – Specijalna ponuda

Kategorija

Dinamik turs vam donosi fantastičnu ponudu ljetovanja na omiljenim destinacijama naših turista u Grčkoj.

 • Hanioti – Hotel Melathron 4*

  Lokacija: Hotel Hanioti Melathron se nalazi u centru mesta Hanioti na samo 80 metara od plaže. Kao deo većeg kompleksa hotel je renoviran 2014. godine.

  Hotelski sadržaji: recepcija, restoran, snek bar, bazen, parking, iznajmljivanje vozila, organizovane ekskurzije, TV soba, ležaljke pored bazena…

   

  Pročitaj više
 • Hanioti – Hotel Calypso 3*

  Lokacija: Mali hotel, izgrađen u tradicionalnom grčkom stilu, nalazi se 50m od turističkog mesta Haniotija i oko 400 m od plaže.

  Hotelski sadržaji: U sklopu hotela nalaze se recepcija, restoran, lobi, bar i sefovi na recepciji (uz doplatu). Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni za goste hotela.

   

  Pročitaj više
 • Hanioti – Hotel Tropical 3*

  Lokacija: Hotel je smješten u izuzetno lijepom okruženju, sa palmama, obiljem zelenila i cveća, mala je oaza sa lepim, velikim bazenom, lociran na oko 300 m od plaže i na oko 120 m od centra Haniotija.

  Hotelski sadržaji: Dvorište, veliki bazen sa odvojenim delom za decu, ležaljke, suncobrani, recepcija, lobi bar, restoran, lift, internet veza na recepciji, mogućnost parkiranja.

   

  Pročitaj više
 • Agia – Santa Beach 4*

  Lokacija: Ovaj hotel je poznat među našim turistima zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta, kao i odlične lokacije. Smešten je na obali, od plaže nagrađene “plavom zastavicom” deli ga samo ulica (oko 50 m), dok je od Soluna udaljen 20 kilometara.

  Hotelski sadržaji:  Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen (ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži su besplatni za goste hotela), bar na bazenu, a la cart restoran i besplatan bežični internet.

  Pročitaj više
 • Hanioti – Hotel Tresor 4*

  Lokacija: Hanioti Palace hotel nalazi na samo 100 m od plaže u mirnom delu Haniotija. U mirnoj, prijatnoj atmosferi pruža sve usluge koje jedan moderan hotel treba da ima.

  Hotelski sadržaji: Od ostalih sadržaja hotel poseduje bazen dug 25 metara, sa delom za decu, zatvoreni bazen, restoran, glavni bar i bar pored bazena, saunu, teren za košarku, igralište za decu, lekara (na poziv) i obezbeđen parking za goste.  Ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni dok se na plaži dodatno plaćaju.

  Plaža: gradska, peščana.

  Usluga: je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

   

  Pročitaj više
 • Pefkohori – Philoxenia Spa Hotel 3*

  Lokacija: Philoxenia Spa Hotel se nalazi u centru Pefkohorija, na 50 m od plaže.

  Hotelski sadržaji: Gostima je na raspolaganju 24 h recepcija, sef na recepciji, restoran, bar i pool-bar, otvoreni bazen sa đakuzijem i ležaljkama, internet i Spa centar sa teretanom, animator za djecu i mini igralište

  Pročitaj više

 

 

 

Ili

Dinamik Turs - Turistička agencija